Se hotell (47)

Resor till Playa del Inglés

Välkommen till Playa del Inglés där du som ska resa utan barn kan bo på Sunprime Atlantic View, med spa, sviter med poolaccess och bra läge.
Många väljer att resa tillbaka till Playa del Inglés år efter år, just för att det är så enkelt att semestra här. Den mäktiga sandstranden och det enorma mat- och nöjesutbudet har lockat svenskar i decennier, ända sedan Ving började med charter hit för över femtio sedan. Stranden är lika imponerande nu som då, en halvmil lång bort till den böljande, guldgula Maspalomasöknen, och via den vackra strandpromenaden kan du ta dig ända till San Agustín och de trendiga caféerna i Playa Meloneras. Restauranger finns i mängder, från små lokala tapasbarer och italienska pastarestauranger till utsökta fisk- och skaldjursrestauranger. Och lika bra som restaurangutbudet är nattlivet: pubar, nattklubbar, barer och spanska ställen dit kanarierna själva går för att både koppla av och roa sig.

Sunprime Atlantic View – för en vuxen semester

Om du inte ska resa med barn rekommenderar vi Sunprime Atlantic View, vårt första Sunprime och än idag en favorit hos många. Här kan du räkna med en semester i vuxet sällskap, med goda viner, lugna dagar vid poolen och kanske en eftermiddag i hotellets spa innan du går ut för att njuta av en kväll i Playa del Inglés.

Barnvänliga hotell

Om du har tänkt dig en barnvänlig semester i Playa del Inglés ska du ta en titt på hotellet Servatur Waikiki som ligger centralt i Playa del Inglés. Här finns rum för upp till fem personer, lekfullt poolområde med små vattenrutschbanor och möjligheten att boka till All Inclusive, för en extra bekväm resa. Allt inom gångavstånd från Yumbo, ett av Playa del Inglés välsorterade shoppingcenter.

Stort hotellutbud i Playa del Inglés

Ving erbjuder en mängd välkända hotell i Playa del Inglés, och resor både med och utan All Inclusive. Fräscha Buenos Aires är ett av de mest populära. Vi kan också erbjuda något så ovanligt som bungalower inne i centrum, på omtyckta Los Arcos. Resmålets kanske mest kända lägenhetshotell heter Playa del Sol, och här kan du dansa till svenska dansbandsorkestrar. De flesta av våra hotell har uppvärmd pool och bra läge nära det mesta.
Bra att veta
  • Kilometerlånga sandstränder
  • Sunprime Hotels
  • Bra shopping
  • Restauranger och nattliv
  • Välkända hotell
  • All Inclusive

Våra kunder om Playa del Inglés

SÖK DIN RESA TILL Playa del Inglés

Sølve Sundrehagen i Maspalomas för att delta på Pridefestivalen.

Maspalomas - en fristad i solen

Läs om Sølves färgstärka upplevelser från Pridefestivalen i Maspalomas på Gran Canaria.