Se hotell (5)

Resor till Playa de Taurito

Playa de Taurito ligger på Gran Canarias solsäkra sydkust, där semestern handlar mycket om sol och bad.
Playa de Taurito är en liten turistort som vuxit fram i dalen mellan de större orterna Puerto Rico och Puerto de Mogán. Här finns en fin promenadväg som kantas av ett mindre antal butiker och restauranger. Atmosfären i byn är avslappnad och gästvänlig och du kan räkna med en semester i lugn och ro.

Stranden i Playa de Taurito

I Playa de Taurito finns en fin strand med grå lavasand, där du förutom sol och bad kan ägna dig åt vattensporter som dykning och snorkling. Strax ovanför stranden, mitt i byn, finns också ett stort vattenland med rutschkanor, barnpooler och gott om plats för solstolar.

Bo med utsikt i Playa de Taurito

När du reser med Ving till Playa de Taurito har du flera trevliga hotell att välja mellan. Uppe på bergssluttningen ovanför Playa de Taurito, med fin utsikt mot havet och omgivningarna. Du väljer själv om du vill bo i hotellrum eller lägenhet, med eller utan All Inclusive. Bor du på Mogan Princess & Beach Club ingår också transport ner till hotellets egen beach club, där du kan tillbringa hela dagen om du vill.

Bekväm charter och valfri reslängd

Väljer du att resa med Ving till Playa de Taurito kan du boka en bekväm chartervecka eller en resa med valfri reslängd på de tider som passar dig. Under vintern går det också att boka kortare resor på fyra eller fem dagar, perfekt när du behöver ett soligt avbrott i vintermörkret. Oavsett vilket du väljer kan du ta del av vår resmålsservice, du kan välja bland våra hotell och redan hemifrån kan du boka de utflykter du är intresserad av.
Bra att veta
  • Fin sandstrand
  • All Inclusive
  • Solsäkert
  • Lägenhetshotell

Våra kunder om Playa de Taurito

SÖK DIN RESA TILL Playa de Taurito