Se hotell (36)
Res med Ving till Puerto Rico där du får en perfekt kombination av fina stränder och hotell för alla smaker, familjer och budgetar.
Puerto Rico på Gran Canaria är ett av Vings mest omtyckta och solsäkra resmål på Kanarieöarna. Här ligger hotellen utmed sluttningarna i de tre dalar som mynnar nere vid stranden och Puerto Ricos centrum. Nere i centrum ligger ett stort och nyrenoverat shoppingcenter med massor av restauranger, barer och uteserveringar. Det finns också några populära pianobarer och diskotek.

Sol och bad i Puerto Rico

Den flera hundra meter långa sandstranden ligger väl skyddad innanför två pirar och passar lika bra för lek som för en tidig simtur i soluppgången. Vill du inte bada i havet finns två stora poolområden med saltvatten, och följer du strandpromenaden ett litet stycke västerut kommer du snart till Playa Amadores och dess vackert halvmånformade strand.

Barnvänliga hotell i Puerto Rico

I Puerto Rico kan Ving erbjuda bra hotellalternativ för både stora och små familjer. Vårt Family Garden-hotell Servatur Puerto Azul som totalrenoverats under 2023 har bland annat fått vattenrutschbanor för både barn och vuxna. Ett annat populärt familjehotell är Altamar som erbjuder aktiviteter för hela familjen och en storslagen havsutsikt. För dig som bo på ett mindre hotell och samtidigt ha nära till både naturen och vandringsleder rekommenderar vi Natural Park.

En vuxen semester

För vuxna som reser utan barn rekommenderar vi något av våra Adults Only Selection-hotell. Här är det mesta lagt tillrätta för en avkopplande semester där sol och bad står i centrum. För att bo på dessa hotell ska du vara minst 16 år.

Puerto Rico – året runt

Puerto Rico håller öppet året runt, och med Ving kan du resa hit när du vill och hur du vill. Välj vår bekväma charter eller boka en resa med valfri reslängd på de datum som passar dig. Oavsett vilket du väljer kan du boka våra bästa hotell, vår resmålsservice finns plats och du är naturligtvis välkommen att följa med på våra utflykter.
Bra att veta
  • Family Garden
  • Fina sandstränder
  • Många restauranger
  • Solsäkert
  • All Inclusive
  • Hotell för vuxna
  • Resor året runt

Våra kunder om Puerto Rico

SÖK DIN RESA TILL Puerto Rico