Se hotell (4)
  • Passar för träning

Resor till Puerto de Mogán

Söker du en lugn och solsäker semester i pittoresk miljö? Välj en resa med Ving till Puerto de Mogán – en idyll på Gran Canarias sydvästkust.
Puerto de Mogán är en charmig liten fiskeby på Gran Canarias sydkust, långt ifrån den fartfyllda vardag som utmärker orterna längre österut. Ny fräsch bebyggelse har placerats i perfekt harmoni med ursprunget och byn domineras av mysiga små gränder, helt bilfria. Överallt ligger låga vitkalkade hus med väggar klädda i bougainvillea och andra vackra blomster som trivs här på den solsäkraste delen av Gran Canaria. Puerto de Mogáns naturliga centrum är hamnen, där de färgglada fiskebåtarna trängs med gästande segelbåtar från hela världen. I området kring hamnen promenerar du omkring bland vackra, vitkalkade hus som kantar de bilfria gränderna. Här finns också en hel del små kanaler, något som gett byn smeknamnet 'Lilla Venedig'. Nattlivet i Puerto de Mogan är stillsamt. Kvällsnöjet består i första hand av långa och välsmakande middagar på någon lokal restaurang tillsammans med såväl andra turister som lokalbefolkningen.

Nära till stranden

Mitt i Puerto de Mogán ligger en liten fin och inbjudande sandstrand. Eftersom den skyddas av en pir är vattnet ofta lugnt och den långgrunda botten gör den lämplig också för små semesterfirare. Utmed strandpromenaden finns en rad restauranger och barer så du behöver inte gå långt från solstolen när det blir lunchdags. Vill du ha en livligare strand är det bara några minuter från Puerto de Mogán till Tauritostranden, där du bland annat kan välja mellan jetski, dykning och kitesurfing. Det är heller inte långt till de populära stränderna i Amadores och Puerto Rico.

Nöjda gäster i Puerto de Mogán

Reser du med Ving kan du bo på det fräscha och mycket uppskattade hotellet Cordial Mogan Playa, med flera pooler och restauranger, spa och en vacker grönskande trädgård. Härifrån tar det bara ett par minuter ner till stranden, hamnen och kvällslivet runt marinan. Precis som våra andra hotell i Puerto de Mogán har det fått mycket höga betyg av våra nöjda gäster.

Bekväm charter och valfri reslängd

Till Puerto de Mogán kan du resa året runt, och du väljer den resa som passar dig bäst: bekväm charter i en vecka eller två, eller med valfri reslängd då du själv bestämmer när du ska resa och hur länge du ska vara borta. Oavsett vad som passar dig kan du välja bland våra bästa hotell, vår resmålsservice finns plats och du är naturligtvis välkommen att följa med på våra utflykter.
Bra att veta
  • Fina sandstränder
  • Solsäkert
  • Resor året runt
  • Mycket nöjda gäster
  • Lokala restauranger
  • Hotell med spa

Våra kunder om Puerto de Mogán

SÖK DIN RESA TILL Puerto de Mogán