Se hotell (7)

Resor till Costa Meloneras

Costa Meloneras är semesterorten för dig vill resa till lyxiga hotell, en läcker strandpromenad och bo nära en härlig strand.
Costa Meloneras är ett relativt nytt, och mycket fräscht resmål, strax väster om Maspalomas. På kort tid har här byggts en rad fina hotell, ett stort shoppingcenter och flera trevliga restauranger, caféer och barer. Allt av högsta klass. Hit reser överlag den lite mer kräsna publiken på semester, för att njuta av lyxiga hotell, den fina strandpromenaden och en härlig strand.

Lyx i Meloneras

Reser du med Vings bekväma charter till Meloneras kan du välja bland ett halvdussin förstklassiga hotell på bekvämt avstånd från stranden. Flera av dem erbjuder ett välutrustat spa, uppvärmd pool och ett frestande urval av restauranger. Det är inte att undra på att hotellen får så höga betyg av våra nöjda gäster.

Sköna dagar på Melonerasstranden

Stranden i Meloneras är inte så stor, cirka 600 meter lång och ganska smal. Men inte långt därifrån ligger Maspalomas, med kilometer efter kilometer av finkornig sandstrand som sträcker sig ända bort till Playa del Inglés. Antingen breder du ut sin handduk mellan de guldgula sanddynerna, i lä för vinden, eller också tar du dig ner till den välordnade strandremsan vid fyren där det finns solstolar, parasoller, vattenaktiviteter och restauranger. Ett annat populärt semesternöje är att promenera längs vattenbrynet, morgon, middag eller kväll.

Ät gott i Costa Meloneras

Bakom strandpromenaden och hotellen i Costa Meloneras ligger shoppingcentret Varadero. Här finns ett antal butiker och ett bra urval av utmärkta restauranger och barer att välja mellan. Men det finns också en rad utmärkta alternativ längs strandpromenaden där du kan avnjuta en middag eller bara ta en café con leche och blicka ut över havet. Vill du ha större utbud är det inte mer än cirka 10 minuters resa med buss eller taxi in till Playa del Inglés. Här finns allt du kan önska dig av restauranger, nöjen och nattliv.
Bra att veta
  • Lång strandpromenad
  • Bra restauranger
  • Fina sandstränder
  • Lyxhotell
  • Mycket nöjda gäster
  • Hotell med spa

Våra kunder om Costa Meloneras

SÖK DIN RESA TILL Costa Meloneras