Se hotell (12)
Maspalomas är perfekt när du ska resa med familjen: gott om aktiviteter, barnvänliga hotell och en fantastisk strand.
Söker du en resa med ett familjevänligt semesterlugn samtidigt som du har ett livligt nöjesliv inom bekvämt räckhåll? Då ska du resa till Maspalomas, ett välplanerat resmål med breda promenader och lågt byggda hotell, som ligger på ett stort och flackt område. Maspalomas ligger som en grön oas strax ovanför det fantastiska ökenområdet mitt emellan sandstränderna Playa de Maspalomas och Playa del Inglés. Orten har blivit ett favoritresmål för familjer, eftersom tempot är lugnt och det finns mycket att göra för stora och små barn. En av favoriterna är Holiday World med karuseller, bowling och underhållning. På promenadavstånd ligger också en av Gran Canarias populära golfbanor med 18 hål. Och som det inte vore nog så ligger ju Maspalomas på sydkusten, där man kan njuta av öns bästa klimat.

Stranden i Maspalomas

I Maspalomas handlar semestern mycket om stranden. Fem kilometer lång, bred och böljande sträcker den sig ända in till Playa del Inglés - så här finns gott om plats för alla besökare. Barnfamiljer brukar hålla till längs den välordnade strandremsan vid fyren, där det finns solstolar, parasoller, vattenaktiviteter och restauranger. Andra väljer att bre ut handduken mellan sanddynerna eller helt enkelt promenera längs vattenbrynet.

Barnvänliga hotell

Med ett drygt tjugotal hotell att välja bland säger det sig själv att du kan hitta ett som passar just din resa, vare sig du vill bo i lägenhet eller bungalow. På vårt Family Selection-hotell Tabaiba Princess bor du allra bäst om du ska resa med barn. Här finns bland annat ett härligt poolområde med en konstgjord strand. Vill du ha det extra bekvämt under semestern kan du dessutom köpa till All Inclusive. Ett annat hotell som passar bra för familjer är Palm Oasis. Här finns både barnpool, aktiviteter och lägenheter utrustade med det mesta du kan behöva för en lyckad familjesemester.

Maspalomas - öppet året runt

Reser du med Ving kan du välja mellan bekväm charter eller resor med valfri reslängd – året runt. Oavsett om du vill ha en bekväm chartervecka eller en resa på de datum som passar dig så kan du välja bland flera av våra bästa hotell, du har tillgång till vår service och du kan följa med på våra utflykter. Med Ving kan du skräddarsy din resa, från tre dagar och uppåt.
Bra att veta
  • Kilometerlånga sandstränder
  • Family Selection
  • All Inclusive
  • Många hotell
  • Resor året runt
  • Bra klimat

Våra kunder om Maspalomas

SÖK DIN RESA TILL Maspalomas

Sølve Sundrehagen i Maspalomas för att delta på Pridefestivalen.

Maspalomas - en fristad i solen

Läs om Sølves färgstärka upplevelser från Pridefestivalen i Maspalomas på Gran Canaria.