Se hotell (8)
Arguineguín är en idyllisk by på sydkusten. Direkt vid havet ligger barnens favorit Sunwing Arguineguín Seafront.
Trots att flera hotell vuxit upp längs kusten har den idylliska lilla fiskebyn Arguineguín bevarat sin genuina karaktär med kanariskt vardagsliv, trots alla besökare som reser hit för att njuta av havet och solen. Varje morgon lämnar fiskebåtarna den färska fisken, som du senare på dagen kan njuta av på rustika små restauranger med rutiga dukar. Just den här kuststräckan har ett klimat som, enligt världshälsoorganisationen WHO, hör till världens bästa och mest hälsosamma. Luften är ren och det är torrt och soligt nästan hela året om.

Sunwing Arguineguin Seafront

På omåttligt populära Sunwing Arguineguín Seafront bor du fantastiskt fint, direkt vid havet. Lägenheterna är fräscha och har utsikt mot trädgården och den glittrande Atlanten. Dessutom har du allt det som Sunwing Family Resorts alltid erbjuder – till exempel det stora härliga poolområdet med uppvärmd pool, Lollo & Bernie-klubben och proffsiga shower.

Lyx i Arguineguin

Om du ska resa till Arguineguin utan barn, och vill ha en bekväm semester med lite extra guldkant finns det flera hotell i Arguineguin som erbjuder just detta. Titta till exempel på Radisson Blu Resort Gran Canaria som ligger på strandpromenaden mellan Patalavaca och Anfi Beach.

Kanarieöarnas bästa strand?

Tjugo minuters promenad från byn ligger en av Kanarieöarnas bästa stränder, Anfi Beach, med klart och salt badvatten och kritvit korallsand. Det är bara att följa gångvägen ovanför hotellen längs med huvudvägen fram till Patalavaca och sedan fortsätta längs vattnet hela vägen till Anfi Beach.
Bra att veta
  • Sunwing Family Resorts
  • Fin sandstrand
  • Lokala restauranger
  • Lyxhotell
  • Bra klimat
  • Resor året runt

Våra kunder om Arguineguín

SÖK DIN RESA TILL Arguineguín

Cykeltur på Gran Canaria

Gran Canaria på två hjul

Oavsett om du är i toppform eller inte, bör du uppleva Gran Canaria på cykel. Här kan du läsa om när vår kollega Rasmus upplevde Gran Canarias fantastiska natur på elcykel tillsammans med sin familj.