Aktiv semester på Sunprime Hotels
Sunprime

Aktiv semester

På Sunprime kan du styrketräna, spela golf, simma, cykla eller träna i grupp. På hotellen finns alltid instruktörer som är utbildade av SATS och självklart ingår gym och gruppträning. I närheten av de flesta hotellen finns det dessutom fina golfbanor. Så välj det du gillar mest. Eller passa på att prova något helt nytt.

Träning på Sunprime

  • Stort urval av gruppträningspass
  • SATS-utbildade instruktörer
  • Välutrustade gym
  • Löprundor
Aktivitetsprogram på Sunprime Hotels

Aktivitetsprogram*

09.00 - Vinyasa Yoga
12.00 - Water Aerobics
16.00 - Core
17.00 - Tabata

* Utbudet av aktiviteter kan variera mellan våra Sunprime Hotels.

MER OM TRÄNING PÅ SUNPRIME

Gruppträning

Gruppträning

Välj mellan flera olika gruppträningspass som Crosstraining, Tabata och Core. Eller utmana dig själv och få en bra introduktion till dynamiskt yoga i vår träningsklass Vinyasa Yoga. Utbudet kan variera mellan olika hotell.

Träna på våra fräscha gym

Gym

På Sunprime kan du styrketräna på egen hand i fräscha träningslokaler. Läs mer på respektive hotell vad gymmet har för utrustning.

På Sunwing Family Resort finns gym där du kan träna på egen hand, alldeles gratis. Åldersgräns 13 år (15 år på Sunwing Side Beach). På vissa av våra resorts erbjuder vi också Fitness Together, där barn och föräldrar får en möjlighet att träna tillsammans på gymmet.

Basic Gym Introduction

Basic Gym Introduction

Följ med på en gymintroduktion med en av våra instruktörer för att komma i gång med din träning. Instruktören går igenom gymutrustningen och hur man använder den tillsammans med deltagarna. Du får även råd om hur du skapar en träningsrutin. Det här är ett tillfälle för dig att ställa alla frågor du har om hur du kommer i gång med din gymträning.

Vattengymnastik på Sunprime Hotels

Träna i poolen

Vattengymnastik har sedan starten varit en av de mest uppskattade träningsformerna på våra Sunprime Hotels. Våra instruktörer leder passen med glädje och inspiration.

NYHET! Vatten Tabata
Vatten Tabata är ett högintensivt träningspass som äger rum i vattnet. Den kombinerar principerna för Tabata-träning, som innebär korta intervaller av intensiv träning följt av korta viloperioder.

Yoga

Yoga

Yogaträning lugnar din kropp och själ samtidigt som du tränar rörlighet, styrka och balans. Prova våra olika yoga pass så som Yin Yoga som är en lugn och skonsam yogaklass som ökar din flexibilitet och ger dig sinnesro. Vinyasa Yoga en dynamisk form av yoga och inspirerad av det traditionella Vinyasa Yoga-systemet eller Power Pilates som är en rolig, svettig och pigg pilatesklass som verkligen kommer att utmana dina muskler.

Träning på rummet

Träning på rummet

Älskar du att träna på egen hand under semestern? Nu slipper du fylla resväskan med träningsutrustning. Boka vårt tränings-kit där du får låna yoga-matta, gummiband lätt, medium och hård, excertube medium och glidmattor. Du får även en översikt med olika övningar. Allt detta väntar på dig i rummet vid ankomst. Träningen under semestern kan inte bli smidigare och enklare! Finns att boka på flera av våra hotell.

Bra löprundor i närheten av våra Sunprime Hotels

Löpning

I närheten av alla våra Sunprime Hotels finns det flera bra löprundor. Vi har kartlagt våra favoriter och gjort dem nedladdningsbara till RunKeeper, MapMyRun och andra appar. Läs mer under fliken Träning på respektive hotell.

Boka personlig tränare på Sunprime Hotels

Kickstarta semestern med Personlig Träning

Vi vet att inspiration, planering och tips för effektiv träning gör det mycket enklare att komma i gång, och att även fortsätta med träningen. I våra paket Get Started och Get More får du alla dessa möjligheter att komma i gång med din träning med hjälp från en av våra Personliga Tränare.

Hyr cykel och träna på Sunprime Hotels

Cykling

Ta chansen att se dig omkring på egen hand, samtidigt som du får lite skön motion. På flera av våra Sunprime Hotels finns möjlighet att hyra cyklar.

Golfbanor i närheten av Sunprime Hotels

Golf

Gillar du golf har du hamnat helt rätt när du väljer Sunprime Hotels. Oavsett om du bor på Gran Canaria, i Thailand, på Mallorca eller Teneriffa har du alltid flera av resmålens bästa golfbanor i närheten.