Boende

Ingen städning, ingen matlagning, inga vardagliga måsten. Bara ledig tid, sköna sängar för långa sovmorgnar och små men genomtänkta detaljer som handdukar, badrock och tofflor. Här kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen och njuta av livets goda. Det är din tur nu.

Det bästa boendet

Det bästa boendet

  • Sköna sängar
  • Badrock och tofflor
  • Stort urval av boende
  • Tillval - olika välkomstpaket
Rum och lägenheter för alla önskemål

Vi vet att boendet är något av det viktigaste på semestern. Därför har vi rum och lägenheter som passar för alla önskemål. Alla är utrustade med en mängd smarta detaljer som gör semesterlivet ännu enklare. Till exempel gott om förvaring, sköna sängar och rymliga balkonger eller terrasser. För att inte tala om handdukar, badrock och tofflor. I vissa lägenheter kan du dessutom kliva direkt ner i poolen från din terrass.

VÅRA OLIKA BOENDETYPER

Hitta ditt perfekta Sunprime-boende

Classic Room

Classic Room

Fräscha och snygga dubbelrum. Modernt inredda med varierande storlek och planlösning. Samtliga Classic Rooms har terrass eller balkong.

Classic Studio

Classic Studio

Moderna och välutrustade enrumslägenheter för två personer. Varierande storlek och planlösning. Samtliga Classic Studios har terrass eller balkong.

Classic Suite

Classic Suite

Läckra enrumssviter för två personer. Planlösningen varierar, men samtliga Classic Suites har terrass eller balkong.

Junior Suite
Populär!

Junior Suite

Svit med vardagsrum och sovrum, idealisk för två personer. Samtliga våra Junior Suites har terrass eller balkong med varierande utsikt.

Prime Lounge Suite

Prime Lounge Suite

Härliga och modernt inredda dubbelrum, enrumssviter eller tvårumssviter för två till tre personer. Stora balkonger eller terrasser med sköna loungemöbler, utrustade med Nespressomaskin med startkit, kuddmeny*, välkomstpaket Prime och Chromecast.

Prime Pool Suite

Rymliga och välutrustade tvårumssviter med vardagsrum och sovrum för två personer, där du kan hoppa direkt ner i poolen från din terrass! Utrustade med Nespressomaskin med startkit, kuddmeny*, välkomstpaket Prime och Chromecast.

Prime Rooftop Suite

Prime Rooftop Suite

Härliga, moderna dubbelrum för två personer med tillgång till en stor takterrass. Rummen är bl.a. utrustade med Nespressomaskin med startkit, kuddmeny*, välkomstpaket Prime och Chromecast.

Prime Rooftop Suite kan du bo i på Sunprime Waterfront och Sunprime Ayia Napa Suites

*Välj mellan två olika kuddtyper utöver det som redan finns i rummet. Kuddarna finns i lägenheten/rummet vid ankomst, mer info finns på hotellets egen informationssajt.

Penthouse Suite

Penthouse Suite

Trevliga och välutrustade enrumssviter för två personer. Penthouse-sviterna har balkong med begränsad havsutsikt eller havsutsikt. I dessa sviter har man även en privat jacuzzi på balkongen.

Penthouse Studios kan du bo i på Sunprime Alanya Beach.

Bungalow Suite

Bungalow Suite

Tvårumsbungalower med vardagsrum, sovrum och en mysig terrass. För två personer, varierande storlek och planlösning.

Bungalow Suites kan du bo i på Sunprime Miramare Beach.

Grand Suite

Grand Suite

Rymliga och välutrustade trerumssviter för det lite större sällskapet. Gott om plats för upp till fyra personer. Alla har terrass eller balkong med en rogivande utsikt över trädgården.

Grand Suites kan du bo i på Sunprime Atlantic View och Sunprime Ocean View.

R.O.O.M.® Suite

R.O.O.M.® Suite

För två personer. Inredda av R.O.O.M.® och försedda med till exempel Dux-sängar, välkomstpaket, tv samt högtalarsystem till mp3-spelare. Samtliga R.O.O.M. ® Suites har balkong med utemöbler och solstolar.

R.O.O.M.® Suites kan du bo i på Sunprime Coral Suites & Spa.

In- och utcheckning

In- och utcheckning

Du får tillgång till ditt rum när du har checkat in på hotellet, tidigast kl. 12.00 (15.00 i Thailand). Innan dess är du välkommen att använda hotellets omklädningsrum och förvara ditt bagage i bagagerummet.

På hemresedagen ska du checka ut från ditt rum senast kl. 12.00 och därefter har du tillgång till hotellets omklädningsrum. Glöm inte att checka in ditt bagage redan på hotellet, läs mer om vad som gäller under Easy Travel.

Sunprime Joker

Sunprime Joker

Sunprime Joker innebär att du låter oss välja rumstyp på hotellet, utifrån vad som finns ledigt för tillfället. I enstaka fall kan du också behöva byta rum under semestern. Naturligtvis ingår städning, poolhanddukar och byte av lakan. Sunprime Joker erbjuds under vissa delar av året, så håll utkik! Begränsat antal.

BOKA TILLVAL

Sätt guldkant på semestern - boka tillval

Sätt guldkant på semestern!

Guldkant på semesterstarten? Förboka en flaska mousserande vin, eller ett välkomstpaket som väntar på er när ni kommer till ert rum.

upptäck mer av Sunprime Hotels

Boende på Sunprime Hotels

Boende

Ingen städning, ingen matlagning, inga vardagliga måsten. Bara ledig tid, sköna sängar för långa sovmorgnar och små men genomtänkta detaljer som handdukar, badrock och tofflor. Här kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen och njuta av livets goda. Det är din tur nu.