Sunprime Pool & Strand

På Sunprime kan du alltid njuta av behagliga, rofyllda pooler och poolområden med gott om solstolar och parasoller. På de allra flesta hotellen har du dessutom nära till stranden. Visst låter det som semester, på riktigt?

Vi har tänkt på allt - Sunprime Hotels

Vi har tänkt på allt

  • Pool- och strandbadlakan kostnadsfritt
  • Gott om solstolar
  • Lugna poolområden

BADLIVET PÅ SUNPRIME

Uppvärmda pooler på flera av våra Sunprime Hotels

Uppvärmd pool

Under vintersäsongen erbjuder de flesta utav våra Sunprime Hotels en eller flera pooler med uppvärmt vatten (pooltemperatur kan variera under dygnets timmar – beroende på utomhustemperatur).

Pool- och strandbadlakan åt alla - Sunprime Hotels

Pool- och strandbadlakan åt alla!

På våra Sunprime Hotels får alla varsin pool- och strandbadlakan i härlig frotté vid ankomsten. Vi värnar om miljön och därför byts inte dessa per automatik, men vill du ha en ny, byter du bara ut den gamla kostnadsfritt i receptionen. Det ska vara lätt att resa.

Poolområdet på Sunprime Hotels

Poolområdet

Eftersom en stor del av semestern brukar tillbringas vid poolen har vi satsat stort på våra poolområden. Gott om solstolar och möjlighet att beställa en drink vid bassängkanten är bara några av de detaljer du får glädje av på Sunprime Hotels.

upptäck mer av Sunprime Hotels

Boende på Sunprime Hotels

Boende

Ingen städning, ingen matlagning, inga vardagliga måsten. Bara ledig tid, sköna sängar för långa sovmorgnar och små men genomtänkta detaljer som handdukar, badrock och tofflor. Här kan du ta en kopp kaffe på balkongen eller terrassen och njuta av livets goda. Det är din tur nu.