Kombinationsresor till Kallithea, RhodosUnna dig den perfekta semestern! Kombinera en vecka på Rhodos med en vecka på Symi eller Tilos. Du kan också välja att bo en vecka på Tilos och en vecka på Symi.Beroende på väder och vind, och oförutsedda förändringar i båttrafiken kan det enstaka gånger, särskilt under lågsäsong, bli en försenad eller längre båtresa till Tilos. Även en övernattning på Rhodos kan förekomma på ut-, eller hemresan eller både och.

Läs mer om transfern till och från Symi och Tilos under respektive hotell.

När du ska byta resmål och vid hemresan får du i god tid meddelande om när du blir hämtad vid ditt hotell.

Kombination 1:

Vecka 1: Rhodos (valfritt resmål)
Vecka 2: Symi eller Tilos

Vid ankomst: Transfer mellan flygplatsen och hotellet kan bokas tillsammans med kombinationsresan. Transfer ingår i resans pris när du kombinerar Symi eller Tilos under den andra veckan av resan.

Vid hemresa: Transfer från Symi eller Tilos till flygplatsen ingår i resans pris.

Obs! Det är viktigt att boka transfer till/från Tilos/Symi, även om den ingår.

Kombination 2:

Vecka 1: Symi eller Tilos
Vecka 2: Rhodos (valfritt resmål)

Vid ankomst: Transfer från flygplatsen till hotellet ingår i resans pris. Vid ankomst kan det förekomma väntetid i Rhodos stad före färjeavgången. Bagaget kan bevaras på ett hotell. Transfer ingår också när du ska resa till Rhodos under den andra veckan.

Vid hemresa: Transfer från hotellet till flygplatsen kan bokas tillsammans med resan.

Obs! Det är viktigt att boka transfer till/från Tilos/Symi, även om den ingår.

Kombination 3:

Vecka 1: Tilos
Vecka 2: Symi

Denna kombination kan även beställas i omvänd ordning. All transfer ingår i resans pris. Vid ankomst kan det förekomma väntetid i Rhodos stad före färjeavgången. Eftersom det inte alltid finns en direkt färjeförbindelse mellan Tilos och Symi, sker resan mellan de två öarna vanligen via Rhodos, där det mesta av dagen tillbringas. Bagaget kan bevaras på ett hotell.

Obs! Det är viktigt att boka transfer till/från Tilos/Symi, även om den ingår.

Såhär bokar du:

Boka din kombinationsresa genom att klicka på "Sök Kombinationsresa" under det resmål där du vill bo den första veckan. Du är också välkommen att kontakta oss på telefon 0771-995 995.

No JS

Sök kombinationsresa

Fyll i från vänster till höger