• barnvänligt

Ocean Beach Club - Kreta

NYHET! Till sommaren 2024 blir Ocean Beach Club – Kreta ännu bättre. Samtliga lägenheter målas om och får nya textilier, ny belysning, nya sängar samt
nya utemöbler och uppfräschade badrum. Dessutom får restaurangen en rejäl ansiktslyftning. Välkommen till ett ännu bättre Ocean Beach Club - Kreta.
Njut av hav, himmel och harmoni. Här ges möjlighet
till rofyllt familjeliv med tid att umgås. Här bor du i vackra omgivningar på en sluttning ner mot havet, en bit utanför Makrigialos, på den sydöstra delen av ön.
O.B.C. är fullt av generösa ytor där stora och små sällskap kan hänga och spela spel, leka, läsa böcker eller bara sitta och prata. Drömmen om ett vardagsrum där alla får plats, där ute och inne flyter ihop, blir verklighet på O.B.C. Hotellets ljusa sviter med smarta detaljer och bra förvaring gör att semestern blir så bekväm som möjligt. Flera av sviterna har även poolaccess, där du hoppar direkt ner i poolen från din egen terrass.
Hotellet vänder sig mot havet och ligger precis ovanför en av Kretas allra bästa stränder. Här finns generöst med ytor för sol och vilsamt umgänge men också spa, gym och SATS-klasser.
Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) är en del av Sunwing Makrigialos Beach och våra gäster har självklart tillgång till Sunwings stora utbud av aktiviteter och faciliteter men kan också välja att njuta av lugnet på O.B.C.
Vill du bege dig utanför hotellet ligger byn Makrigialos på promenadavstånd en bit bort. Här finns mysiga restauranger och barer alldeles vid stranden. Det finns också en del affärer att shoppa i.
Internet
WiFi Internet ingår på alla Ocean Beach Club. Ta med din smartphone, ipad, tablets, pc, mac och koppla upp dig. Internetuppkopplingen varierar i hastighet.
MyO.B.C.
På hotellets informationssajt MyO.B.C. hittar du aktuella tränings- och aktivitetsprogram, information om när olika måltidspaket serveras samt information om hotellets övriga utbud och faciliteter. Hotellet kan ibland utan förvarning ändra på innehåll och tider. Aktuella tider för program och restaurangutbud meddelas vid ankomst. I Vings app har du tillgång till hela MyO.B.C. tillsammans med annan användbar information.
Vår service
Vår personal finns på hotellet redo att se till att du får en lyckad semester. Som gäst på Ocean Beach Club har du tillgång till vår service i receptionen kl. 07.00-23.00. Här kan du boka utflykter och hyrbil samt få tips och råd om allt från hotellets utbud till var du finner den bästa shoppingen och finaste stränderna. Självklart försöker vi också reda ut alla praktiska frågor som kan dyka upp så du får en skön och avkopplande semester. Vid behov kan du på natten kontakta Sunwings Help Desk.
Ocean Beach Club i sociala medier
Du vet väl att du kan följa Ocean Beach Club i sociala medier. Klicka like för Ocean Beach Club Kreta på Facebook.
Rökfritt
Ocean Beach Club är ett rökfritt hotell, det finns anvisade rökområden på anläggningen. Rökfritt gäller även i lägenheterna, på balkongerna/terrasserna samt e-cigaretter.
Kontantfritt hotell
Hotellet är kontantfritt, vid incheckningen får du ett kort som du smidigt använder i restaurangerna, Minimarket och i glasskiosken. Allt du köper sätts upp på din nota som du sedan betalar vid utcheckningen.
Läkarservice
Läkare finns på grannhotellet Sunwing Makrigialos Beach minst fem dagar i veckan. Hör med receptionen om vilka tider de kommer på besök. Du behöver inte beställa tid. Skulle du behöva hjälp då läkaren inte befinner sig på hotellet, kontakta receptionen så kallar de på läkare.
Boende som passar för rörelsehindrade personer
Det finns inga sviter anpassade för rörelsehindrade personer.
Stora nivåskillnader med trappor inom resorten.
Säsong
Hotellet har öppet april-oktober.
På våren och hösten kan det förekomma träningsgrupper på hotellet, läs mer om hur du kan boka din egen träningsresa.
Övrigt
Reception: Kl. 07.00-23.00. Incheckning efter kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning kl. 12.00 hemresedagen. Bankomat finns på Sunwing Makrigialos Beach. Tvättomat mot avgift på Sunwing Makrigialos Beach.
Byggt: 1987 och 1989. Renoverat: 2011.
131 sviter. Våningar: 2-3. Hiss: Till vissa delar i huvudbyggnaden (ej i Club House Suites).
Luftkonditionering: Ja.
Parkering: Allmän parkering vid hotellet, begränsat antal.
Hotellmanager
Aneza Fourlanou

Skatter & avgifter

Myndigheterna i Grekland tar ut en miljöskatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

Mars-oktober
1-2 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 7,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 10,00 euro per rum eller lägenhet och natt

November-februari
1-2 stjärnor: 0,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor: 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor: 4,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Hotellets officiella rating är 4.
Ocean Beach Club
 • Sviter med poolaccess
 • Ligger på stranden
 • Barn under 12 år äter gratis
 • Sviter för upp till 6 personer
 • WiFi ingår på hela hotellet
 • Smarta måltidspaket mot tillägg
 • Spa, gym och SATS-klasser
 • Babypool med solskydd
 • Travelife-certifierat hotell
 • Incheckning av bagage på hotellet när du flyger med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Pool
  4 st
 • Restaurang
  Ja
 • Bar
  2 st
 • WiFi
  Ja
 • Hiss
  Ja, delvis
 • Luftkonditionering i alla rum/lägenheter
  Ja
 • Minimarket
  Nej
 • Städdagar/vecka
  7
 • Närmaste centrum
  1,5 km
 • Närmaste strand/bad
  0-100 m
Lobby OBC Kreta

Ocean Beach Club Kreta – nu ännu bättre!

Till sommaren är det mycket som är nytt på hotellet. Vad sägs till exempel om nymålade lägenheter, nya sängar, nya utemöbler och en uppfräschad restaurang?

Läs mer

Gym OBC Kreta

Nyrenoverat för dig som gillar träning!

I sommar möts du av nyrenoverade gym- och fitnesslokaler på grannhotellet Sunwing Makrigialos Beach, lokaler som delas med Ocean Beach Club – Kreta.

Läs mer