Se hotell (8)

Resor till Marmari & Tigaki

På Kos norra kust ligger Marmari och Tigaki, två små badorter som binds ihop av en av öns allra finaste sandstränder.
Med endast 10-15 kilometer till Kos stad är en resa till orterna Marmari och Tigaki perfekt om du vill ha en bra utgångspunkt för dig som vill se mer av omgivningarna under din resa. Tigaki är en liten by med ett bra utbud av restauranger och barer medan Marmari är mindre med ett litet utbud. Gemensamt för båda orterna är att det råder ett lugnt tempo, perfekt för en semester fylld av sköna dagar på stranden. Den fina sandstranden är långgrund, bred och sträcker sig kilometervis längs kusten, här blir det aldrig trångt mellan solstolarna. När hungern gör sig påmind finns flera restauranger att välja mellan. Väljer du en taverna på stranden kan du svalka dig med en Mythos med en svårslagen havsutsikt. Här kan du frossa i grekiska läckerheter som mustiga köttgrytor, grekisk sallad, moussaka, souvlaki och inte minst fisk och skaldjur.

Hotell för vuxna

I Marmari ligger Top Selection-hotellet OKU Kos. Här trivs du som reser utan barn och uppskattar ett hotell med snygg design i en avkopplande miljö. På OKU Kos står hälsan i centrum med sund, god mat och bra träningsmöjligheter. Vill du göra din resa extra lyxig och bekväm rekommenderar vi att du bokar en svit med privat pool.

Utforska omgivningarna

Kos är en liten ö, bara 54 km lång och 11 km bred. Det är lätt att ta sig fram med cykel eller moped, men vill du se alla öns stränder är det bäst att hyra en bil så du kan resa runt på egen hand. Fina stränder finns runt hela ön, och många av dem är långgrunda med sandbotten. Har du gott om tid går det bussar runt större delen av ön, och det finns mycket att se. Kos är också en perfekt ö att utgå från om du vill besöka öarna i närheten, det är lätt att ta båten och resa över till öar som Leros, Patmos, Rhodos och Kalymnos.
Bra att veta
  • Hotell för vuxna
  • Lyxhotell
  • Kilometerlånga sandstränder
  • Lugn och ro

Våra kunder om Marmari & Tigaki

SÖK DIN RESA TILL Marmari & Tigaki