Se hotell (15)

Resor till Kos stad

Kos stad är som gjord för en resa med sol, bad och upptäcktsfärder; här finns allt från fina sandstränder till intressanta utgrävningar.

Kos är en av Greklands mest populära semesteröar, och det är många som bokar en resa hit för att njuta av öns fina stränder, dess rika nöjesliv och alla dess sevärdheter. Kos stad ligger längst uppe i norr, grönskande och charmig, med vita villor och blomstrande trädgårdar. Detta är öns huvudstad och det är här som de flesta turisterna bor. På dagen är stranden den naturliga mötesplatsen. Norr om hamnen ligger klapperstensstranden Lambi Beach som sluttar ganska brant mot havet. Kvällstid samlas många vid den rundade hamnen, där det ligger många restauranger och tavernor, och framåt natten centreras det mesta kring bargatan Nafklirou.

Nöjesliv och sevärdheter

En resa till Kos stad innebär också stora möjligheter till upptäcktsfärder i tid och rum. De många barerna, pubarna och restaurangerna i centrum trängs med arkeologiska fynd och minnen från öns storhetstid. På Kos finns många kulturella sevärdheter, inte minst inne i staden. På bekvämt avstånd från Kos stad ligger Asklepiontemplet och det finns många fina byar som Zipari, Amaniou och Kardamena, dit det är lätt att resa med buss. Kos mest kände son är Hippokrates. Han var antikens mest berömde läkare, som bland annat frigjorde den medicinska forskningen från religionen och filosofin, och hävdade naturens egen läkande förmåga.

Bo inne i Kos stad

Om du bokar en resa till Kos stad kan du välja mellan att bo inne i Kos stad eller vid stränderna strax utanför staden. Var du än väljer att bo kan du välja mellan rum eller lägenheter, och det finns både budget och lite lyxigare alternativ för din resa. När du reser med Ving kan du dessutom kombinera en vecka i Kos stad med en vecka i Mirties & Massouri eller Telendos, på så vis får du uppleva två öar under en resa.

Barnvänliga hotell i Kos stad

Om du ska resa med barn till Kos stad kan vi rekommendera Kipriotis Village, en stor anläggning med många möjligheter; vattenland, spa, gym och ett bra läge vid Psalidis-stranden utanför Kos stad. All Inclusive ingår i priset för din resa. Många nöjda gäster har vi också på Peridis Family Resort. Här bor du lite längre från stranden, men bara några minuter från Kos stad, och här kan du boka en lägenhet för upp till fem personer.

Hotell för vuxna

Om du ska resa utan barn kan vi tipsa om Kos Aktis som ligger på stranden nära Kos stad. Här bor du i läckra rum med strålande utsikt över havet, och om du inte nöjer dig med hotellets utmärkta restaurang är det bekvämt gångavstånd in till allt vad Kos stad har att erbjuda.

Kos på cykel!

På Kos har du stor glädje av en cykel och de finns att hyra överallt. Med cykel når du lätt Faros Beach som ligger längst ut på öns nordspets, och 12 kilometer väster om staden ligger Tigakistranden som också är ett omtyckt utflyktsmål för cyklande turister.

Bra att veta
 • Familjehotell
 • Hotell för vuxna
 • Centrala hotell
 • Prisvärt boende
 • Många restauranger
 • Bra nattliv
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Kos stad

Väder
 • januari
14°8°
4
Soltimmar/dag
17°
Vattentemperatur
19
Regnfria dagar
 • februari
15°8°
5
Soltimmar/dag
16°
Vattentemperatur
18
Regnfria dagar
 • mars
16°9°
6
Soltimmar/dag
16°
Vattentemperatur
22
Regnfria dagar
 • april
20°13°
8
Soltimmar/dag
17°
Vattentemperatur
23
Regnfria dagar
 • maj
23°16°
10
Soltimmar/dag
19°
Vattentemperatur
26
Regnfria dagar
 • juni
28°20°
11
Soltimmar/dag
22°
Vattentemperatur
27
Regnfria dagar
 • juli
31°22°
12
Soltimmar/dag
23°
Vattentemperatur
28
Regnfria dagar
 • augusti
32°22°
12
Soltimmar/dag
24°
Vattentemperatur
28
Regnfria dagar
 • september
28°20°
10
Soltimmar/dag
24°
Vattentemperatur
27
Regnfria dagar
 • oktober
23°16°
7
Soltimmar/dag
22°
Vattentemperatur
25
Regnfria dagar
 • november
19°13°
6
Soltimmar/dag
19°
Vattentemperatur
22
Regnfria dagar
 • december
16°10°
4
Soltimmar/dag
17°
Vattentemperatur
19
Regnfria dagar
Stränder
Kos har många sand- och grusstränder runt hela ön, och det går även att hitta en egen liten vik att ha för sig själv. Den mest populära och bästa stranden i Kos stad är Lambi Beach. Stranden har volleybollbanor och är omtyckt bland en yngre publik. Lite längre bort på stranden är omgivningarna lugnare för den som hellre kopplar av i stillhet. Ett antal solstolar finns att låna gratis på stranden.

Fler fina stränder

Nästan 75 procent av Kos kuststräcka består av strand. För det mesta består stränderna av småsten och sand. De bästa stränderna hittar du utanför Kos stad.

Tigaki Beach – barnvänlig sandstrand

Tigaki Beach är en lång och bred sandstrand där dagarna går i ett lugnt och behagligt tempo. Vid strandpromenaden är det liv och rörelse och här avlöser barerna och de många tavernorna varandra. Tigaki Beach är en perfekt plats om du vill göra ett kortare stopp och dyka ner i det blå havet eller bara koppla av på stranden. Här finns goda möjligheter att cykla längs vattnet och att aktivera sig med olika vattensporter. Från stranden är det fin utsikt mot Kalymnos och Pserimos. Tigaki Beach ligger ca 15 kilometer från Kos stad på öns nordligaste del.

Paradise Beach – snorkling och vattensporter

Missa inte ett besök på denna härliga sandstrand med en sandbank 100 meter ut i havet. Det bästa är att vattnet bara går till höfthöjd hela vägen ut. Eftersom stranden är så långgrund lämpar den sig ypperligt för barn, samt för olika vattenaktiviteter för vuxna. Stranden är över 500 meter lång och ligger väl skyddad av klippor. På stranden finns ett vattensportcenter som bland annat erbjuder vattenskoter, vindsurfing, vattenskidor, wakeboards, Fly-Fish och vattencyklar. Paradise Beach med sitt kristallklara vatten är också helt perfekt för snorkling då vattnet är fullt av småfisk. Stranden ligger ca 35 kilometer från Kos stad på öns sydligaste del.

Marmari – lugn sandstrand

Några kilometer väster om Tigaki hittar du det lugnare alternativet Marmari. Det är en lång, härlig strand med solstolar och parasoll att hyra. Det finns tavernor och caféer vid stranden samt möjlighet till vattensporter.

Empros Thermae – varma källor

På Kos östra sida, precis innan Agios Fokas, hittar du Thermae. Stranden består av mörkare, vulkanisk sand. Här bubblar de välgörande källorna upp i havet. Det varma vattnet kommer direkt från klipporna och myllrar ut i havet, där man skärmat av med hjälp av stora stenar. Här är det rofyllt och behagligt. Det sägs att källorna har en terapeutisk verkan. Vattnet innehåller svavel, glöm inte att ta bort dina smycken så att de inte blir missfärgade.

Kefalos – en av öns vackraste stränder

På öns västra sida ligger Kefalos. Enligt öborna själva är detta en av öns vackraste stränder. Det sägs att vattnet i Kefalos är aningen svalare än på de övriga stränderna. Restauranger finns det gott om och solstolar och parasoll finns att hyra. Även vattensporter finns tillgängligt för de som vill. Vid Kefalos ligger även Wave beach, som är en riktig paradisstrand för vind- och vågsurfaren.

Agios Theologos – undangömd pärla

Är du vid Kefalos måste du besöka pärlan Agios Theologos, en underbar sandstrand inbäddad av vackra klippor. Hit tar du dig med jeep, det gör att det aldrig är mycket folk och det känns som att vara i paradiset.

Mastichari – öbornas favoriter

På väg mot Mastichari, nära Lido Waterpark, finns två härliga stränder som är populära bland grekerna själva. Både Bravo Beach och Tam Tam Beach är två omtyckta och mysiga stränder.
Flyg och transfer

Flygtid

Ca 3 timmar och 15 minuter.

Så reser du hit

Ving har charterresor till Kos stad under sommarhalvåret.

Du kan dessutom resa med Ving till Kos stad med reguljärflyg och flexibel reslängd.

Flyget landar på Kos flygplats.
Med Vings transfer kommer du enkelt och säkert till ditt hotell i Kos stad. Transfern ingår inte i resans pris, du lägger själv till den vid bokning. Restiden från Kos flygplats till ditt hotell är ca 40 minuter till 1 timme och 55 minuter (ca 25 km), beroende på trafik och antal hotellstopp. Någon gång går transfern via annat resmål och restiden blir då ca 20 minuter längre. Den exakta rutten för transferbussen beror på lokala förhållanden och bestäms på plats. Mer information får du vid ankomst. Läs mer om transfer.

Om du bokat en paketresa med reguljärflyg rekommenderar vi att du bokar en privat transfer i förväg. Det gör du i samband med att du bokar resan online eller via våra reserådgivare. I ditt resedokument finns information om hur och var chauffören möter dig. Läs mer om transfer vid resor med reguljärflyg.
Mat, dryck och nattliv
I Kos stad finns många trevliga och spännande restauranger med mat från hela världen. De flesta restauranger har internationella rätter på menyn. De lokala tavernorna är i regel av lite enklare standard, men serverar goda, grekiska rätter till ett lite lägre pris än de internationella restaurangerna.

Mat och dryck

De flesta restauranger och tavernor har menyer, men de stämmer inte alltid. Fråga istället servitören vilka rätter som finns. Ofta får du följa med ut i köket och se vad kökspersonalen har att erbjuda.

Tips på grekiska rätter

Grillat kött är vanligt här, men prova också de många spännande rätterna från katsarola, alltså mat som lagats i kastrull. Några exempel är kokkinisto (oxkött i tomatsås), stifado (lammkött och lök i tomatsås, alternativt bläckfisk eller kaninkött) och dolmades (grekiska kåldolmar som serveras med citronsås och yoghurt). Andra goda rätter är moussaka, gemista (fyllda tomater och pepparfrukter) eller pastitsio (ugnsbakade makaroner med köttfärssås). Fisk är betydligt dyrare än kött. När du beställer fisk får du själv peka ut vilken fisk du vill ha. Sedan grillas den och serveras hel med huvudet kvar.

Kaffe

Kaffe efter maten går inte att få överallt och de grekiska tavernorna brukar bara erbjuda glass och crème caramel som dessert. Grekerna avslutar alltid måltiderna med frukt och går sedan till ett zacharoplasteio, ett konditori, för att äta sötsaker. Grekiskt kaffe kokas, ibland tillsammans med socker, och hälls direkt i en liten kopp. När sumpen sjunkit till botten är det klart att dricka. På många ställen serveras också vanligt bryggkaffe. Frappé, iskaffe, är läskande att dricka i värmen. Grekiskt kaffe och frappé kan beställas i tre olika varianter: sketo (utan socker), metrio (med lite socker) eller gliko (med mycket socker).
I Kos stad väntar ett rikt nattliv med mängder av barer och klubbar, framförallt på bargatan Nafklirou. Här är medelåldern låg och tempot högt under sommaren. Under vår och höst är det lugnare och mer varierad ålder på besökarna. Många greker söker sig till någon av de mysiga barerna och caféerna i gamla stan. Här är ett lugnare tempo och en mer genuin stämning. Under sommaren arrangeras olika tillställningar på Kos. Under Havsdagarna den första veckan i juli arrangeras seglingstävlingar och i hamnen finns ett flertal segel- och militärbåtar där flera kan besökas. I juli och augusti ordnas Hippokratesveckorna med konserter, teaterföreställningar, utställningar och föredrag. Byarna har olika religiösa festivaler och den 15 augusti infaller en av de största, Mariadagen. Det är folk överallt, hög musik, skön stämning och hela Grekland är en enda stor grillfest. Gudstjänster med dans och musik både före och efter. I många byar ordnas små marknader och det serveras mat.
Shopping
Kos stad har mycket att erbjuda när det kommer till shopping. De flesta affärer ligger på eller omkring Kanari Street eller El Venizelou. Butiker med keramik, läder, guld- och silversmycken, kläder och skor finns överallt.

Shopping i Kos stad

Vill du köpa med dig något hem från din semester kan vi rekommendera olivtvål, honung, ouzo, kryddor och retsina.

Frukt och grönt

Torghandeln ligger vid det mysiga torget i centrum av Kos stad. Det finns även mindre frukt- och grönsaksbutiker runt om i staden. De flesta matvarubutiker har en avdelning för frukt och grönt.

Guld och silver

Här finns flera fina juvelerarbutiker där du hitta fynda smycken med god kvalitet och bra pris.

Kryddor

I torghandeln i Kos centrum finns ett stort urval av kryddor.
Aktiviteter och sevärdheter
Vill du röra på dig under din semester finns det mycket att göra på Kos. Här finns aktiviteter för alla smaker.

Fitness och gym

På Kos finns flera gym, bland annat på Kipriotis Village utanför Kos stad, Davids Gym på Kanari Street och på Kos Hotel. På Kos Hotel finns även bastu och spa.

Vattensporter

På många av öns stränder finns olika slags vattenaktiviteter som exempelvis vindsurfing, vattenskidor, wakeboards, vattenskoter och vattencyklar.

Tennis

Tennis finns som regel i anknytning till de flesta hotell. Reservera en bana via din Vingvärd eller i receptionen på ditt hotell. Tennisracket finns att hyra.

Bowling

Ten Pin Bowling ligger lite utanför centrum, på gatan Etnikis Antistaseos Street. Här finns sex bowlingbanor.

Minigolf

På vägen mot Therma Hot springs finns en bana som heter 'Mini Golf Fantasy'.

Hamam

Artemis Hamam i Tigaki erbjuder njutning för kropp och själ. Njut av bastuns välgörande värme, få en skrubbning och känn dig ung på nytt.

Gokart

Psalidi Gokarts ligger ca 4 kilometer från centrum i riktning mot Psalidi, vid sidan av Hotel Kipriotis.

Bio

Utomhusbiografen ligger på gatan Feneretis, nära den gamla fotbollsstadion, och har öppet under sommarmånaderna.

Ridning

Salt Lake Riding Center i Tigaki erbjuder olika turer till stranden och i de vackra omgivningarna.

Vandring

Från byn Zia går en stig upp mot Dikeosbergen, som är populär bland vandrare. Stigen är markerad, vandringskartor finns inte att tillgå.

Cykling

Vi rekommenderar Moto Harley som erbjuder kvalitetscyklar för alla behov, från citycyklar till mountainbikes. Här finns även skotrar att hyra för en trevlig dag runt ön.

Dykning

Vill du upptäcka världen under havsytan finns flera PADI-certifierade dykfirmor på Kos.

Surfing

Windzone Surfclub på Psalidistranden, nära Kipritis Village, är stället att gå till om du vill prova på att surfa. Här trivs naturligtvis även den erfarna surfaren som vill testa vågorna i Egeiska havet. Brädor finns att hyra och kurser erbjuds.

Vattenpark

Vattenparken Lido ligger på vägen mot Mastichari, på öns västra sida.
Kos historia sträcker sig flera tusen år tillbaka i tiden. Det blir extra tydligt inne i Kos stad där gamla ruiner, antika marknadsplatser och vackra amfiteatrar präglar stadsbilden. Här finns det med andra ord mycket att se och uppleva. Många sevärdheter erbjuder halva priset eller gratis entré till barn, studerande och pensionärer - ta med legitimation.

Johanniterborgen

Borgen byggdes av Johanniterriddarna under perioden 1391-1396. Detta är ett måste om du gör en rundtur i staden. Ta god tid på dig och njut av utsikten mot hamnen. Borgen ligger vid hamnen och har sin ingång mot torget bakom taxihållplatsen.

Det arkeologiska museet

På det arkeologiska museet kan du se allt från skulpturer och mosaik till antika fynd från Kos. Muséet ligger vid torget i centrum av Kos stad.

Asklepion

Enligt grekisk mytologi valde Asklepios, läkekonstens gud, Kos som sin heliga ö. Här lät han bygga ett helande tempel, som blev vida berömt för sin läkekonst. Dåtidens greker vallfärdade till templet och på området fanns även ett medicinskt centrum. Här kom även Hippokrates att vara verksam för ca 2000 år sedan. Det var här han utvecklade han den moderna läkarvetenskapen med inspiration från Asklepios.
Templet ligger utanför staden på väg upp mot bergen.

Hippokrates träd

Vid Johanniterborgen finns Europas äldsta träd. Det sägs att Hippokrates själv lärde sina elever i trädets skugga. Trädet har en gedigen historia och beräknas vara omkring 700 år gammalt.

Odeon

I södra delen av Kos stad ligger Odeon, en antik teater från den romerska tiden.

Utgrävningarna

Det finns flera arkeologiska utgrävningar i Kos stad med bland annat ruiner av antika tempel.

Upplev Kos

Ön är bara 54 kilometer lång och 11 kilometer bred. Naturen är omväxlande och bjuder på allt från grönt och frodigt landskap till torra, ökenliknande områden och vackra stränder. Ön har det mesta och det bästa är att allt finns inom rimligt avstånd. Du kan ta dig runt Kos på en dag och oavsett var du bor så finns det mesta i närheten.

Zia

Området med Zia, Lagoudi och Evangelistria heter Asfendiou. Här kan du njuta av många av de fina grekiska motiv som visas på vykort. Förr i tiden bodde här ca 6 000 invånare som arbetade med lantbruk, men de flesta har idag flyttat in till Kos stad eller andra städer på ön för att arbeta. Idag bor det ca 600 invånare i Zia, vilka i huvudsak utgörs av de äldre som stannat kvar i byn. Ta en kopp kaffe eller en trevlig frukost på någon av de många mysiga tavernorna samtidigt som du njuter av den vackra utsikten.

Pyli

Runt torget i Pyli ligger många trevliga tavernor. Här kan du slå dig ner och njuta av någon förfriskning medan du betraktar det lokala stadslivet. På de små vägarna mellan Pyli och gamla Pyli (Paleo Pyli) finns det möjlighet att se vilda sköldpaddor vid dammen på höger sida. Chansen att se sköldpaddorna är som störst under våren, eftersom de söker sig till skuggan under stenar och plantager under sommaren. Kommer du hit med en tom vattenflaska, kan du fylla den med kallt sötvatten direkt från bergskällorna.

Kefalos

När du kör mot Kefalos ser du en liten ö med ett kapell i St. Stefanos-bukten. Det är ett mycket populärt och fotogeniskt motiv. Innan du passerar den sista backen i Kefalos kan du stanna till i den mysiga lilla fiskebyn Kamari. Kefalos är öns gamla huvudstad. Du kan parkera på torget och besöka Kostas väderkvarn, som du finner till höger i backen vid huvudgatan. Väderkvarnen har ägts av samma familj i över 200 år och härifrån har du en fantastisk utsikt där du i klart väder kan se över till vulkanön Nissyros. Från Kefalos kan du köra längre ner mot söder. Här finns det många olika valmöjligheter, men den vackraste naturen finner du om du kör upp på berget.

Limnionas

Här finns inte mycket annat än en liten bukt och en äkta grekisk taverna. Till Limnionas åker man främst för att njuta av stillheten. Platsen är perfekt för en middagspaus. Ett tips är att smaka på den dagsfärska fisken.

Kardamena

Vägen från Pyli till Kardamena är nio vackra kilometer lång. Var dock uppmärksam på att detta är ett militärt område och att det därför är förbjudet att fotografera. När vägen börjar plana ut på ett lite flackare område kan du se den imponerande borgen som Johanniterriddarna uppförde på 1400-talet. Efter ytterligare två kilometer kommer du fram till Kardamena där du möts av en stor kyrka. Du kan parkera bilen på det lilla torget vid kyrkan. Kardamena är känd för sin fantastiska strand och de många trevliga tavernorna där det serveras god nyfångad fisk.

Plaka

Plaka är en vacker skog i närheten av flygplatsen. Hit kommer en hel del greker med sina picknickkorgar för att njuta av en stund i friheten. Framför allt i den heta sommaren är det avkopplande att komma hit och njuta i skuggan av pinjeträden. Här finns även flera vackra påfåglar som går omkring och stoltserar med sina vackra fjädrar.

Öluffa

Kos är en perfekt ö att utgå från om du vill luffa mellan de olika öarna. Det finns bra förbindelser med öar som Leros, Patmos, Rhodos och Kalymnos.
Hur du tar dig runt
Det bästa sättet att se och uppleva Kos är att hyra en bil och ett tips är att boka hyrbilen redan hemifrån, det är både billigare och smidigare. Det kan dessutom vara svårt att få tag på en hyrbil på resmålet under högsäsong så boka din Avis-bil innan ankomst.

Har du bokat en flexibel paketresa med reguljärflyg kan du läsa mer om hyrbil här.
Ön är ganska liten. Vill du se alla öns stränder bör du hyra bil, men ska du inte så långt går det bra att ta sig runt med en cykel eller moped.

Minitåg

I Kos stad finns två olika linjer för minitåg, det gröna tåget och det blå tåget. Det gröna tåget kör en rundtur i staden med engelsk guidning i högtalaren. Detta tåg avgår från hamnen i mitten av strandpromenaden. Det blå tåget kör till Asklepion tur och retur, med påstigning vid busstationen. Biljetter köps av chauffören innan avgång eller på biljettkontoret.

Taxi

Det finns en taxistation på gatan Grigpriou Street vid ruinerna Altar of Dionysos. Det går även att vinka till sig en taxi som kör förbi. Taxi är dyrare på natten, och ibland tas en extra avgift ut om du har med dig bagage.

Lokalbussar

Det finns flera bra lokalbussar som erbjuder transport från Kos stad till olika byar på ön. Busstidtabeller finns på busshållplatserna. Busstationen på strandgatan i Kos kör inom Kos stad och närområden. Biljett köps i kiosken vid busstationen eller från chauffören. Vill du åka buss till stränder och byar utanför Kos stad ligger busstationen (KTEL) på Kleopatras Street, nära frihetstorget.
Fakta

Vår service på resmålet

I perioden maj till september kan du nå oss dygnet runt på vår servicetelefon samt på sms och e-post om du vill boka utflykter, hyrbil eller kanske bara vill ha tips och goda råd. Kan vi inte lösa det på telefon eller e-post kommer vi ut till ditt eller ett närliggande hotell. Reser du med charter, möter vi dig dessutom på flygplatsen och ser till att du kommer på rätt buss om du bokat transfer.

Hållbart resande

Som företag vill vi göra skillnad med varje semesterresa, både för de som reser med oss och lokalt på våra destinationer. Därför strävar vi hela tiden efter att minimera vår klimatpåverkan både här hemma, på flygresan och på våra hotell- och semesterdestinationer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på Hållbart resande med Ving. Vi tar även aktivt ställning och avstånd från sexuellt utnyttjande av barn, genom vårt långvariga stödsamarbete med ECPAT.

Vaccinationer

Ving rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information på www.vaccin.se

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Boendeskatt Grekland

Myndigheterna i Grekland tar ut en skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar med officiell hotell- eller lägenhetsklassificering och vistelsens längd, och ska betalas direkt till hotellet vid incheckning. Observera att Vings klassificering av hotell och lägenheter kan skilja sig från den officiella, som är den som utgör grunden för skattens storlek.

1-2 stjärnor: 0,50 euro per rum eller lägenhet och natt
3 stjärnor: 1,50 euro per rum eller lägenhet och natt
4 stjärnor 3,00 euro per rum eller lägenhet och natt
5 stjärnor 4,00 euro per rum eller lägenhet och natt

Valuta och betalning

Euro (EUR). Det finns många banker och uttagsautomater.
Beställ valuta hos FOREX innan avresa för en bekvämare resa. Läs mer om vårt samarbete här.

Tidsskillnad

Svensk tid +1 timme

El

220 volt.

Språk

Grekland: grekiska. Albanien: albanska

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc.
SÖK DIN RESA TILL Kos stad
Nödvändiga cookies gör sajten brukbar genom att aktivera grundläggande funktioner såsom sidnavigering och tillgång till säkra webbplatsområden. Sajten kan inte fungera optimalt utan dessa cookies.
Funktionella cookies gör det möjligt att spara information om hur hemsidan visas eller beter sig. T.ex. ditt val av språk eller region. Dessa behövs för att sajten ska kunna fungera optimalt.
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökare interagerar med hemsidan, genom att samla data.
Marketing cookies används för att spåra hur besökare rör sig på hemsidan. Detta för att visa innehåll som är relevant för respektive besökare och mer värdefullt för företaget och tredjeparts annonsörer.