Hotell (21)

Resor till Korsika

Välkommen att resa till Korsika, Medelhavets fjärde största ö, med vacker natur, pittoreska byar och en matkultur som är alltför lite känd.
Med Ving kan du resa till Korsika från april till oktober, och vara där så länge du vill, allt från ett par dagar till en vecka eller två. Men hur länge du än planerar att vara på Korsika bör du sätta av en dag eller två för att upptäcka och uppleva öns vackra och dramatiska natur. Det spelar ingen roll var du väljer att bo, allt du behöver göra är att kliva på tåget, som raskt och enkelt låter dig resa runt på ön. Som gjort för en resa med lika delar avkoppling, upplevelser och aktiviteter.

Calvi, Bastia eller L'Île-Rousse?

Ving erbjuder tre olika resmål på Korsika. Om du längtar efter en resa med livligt nattliv och fina stränder ska du resa till Calvi. I L'Île-Rousse bor du närmare det korsikanska vardagslivet och kan lätt ge dig ut på ön från tågstationen som ligger inne i byn. Längtar du efter lite mer storstadskänsla som omväxling till strandlivet ska du resa till Bastia, där du också kan ägna dig åt exklusiv shopping och mängder av spännande restauranger.

Vings resor till Korsika

Med Ving kan du skräddarsy din resa till Korsika. Du reser när du vill och är borta så länge du vill. Vill du sedan göra något extra av din resa bokar du två olika resmål, så att du får se mer av ön under din resa. Du kan till exempel börja med ett par dagar i Bastia med shopping och nöjen, för att sedan avrunda på stranden i L'Île-Rousse.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Korsika

Resor till Korsika

Bastia
Ving erbjuder reguljärflyg till Bastia, lika bra för en weekend som för en lite längre resa.
Calvi
Nattlivet i Calvi lockar många att resa hit, men här finns också fina stränder, spännande restauranger och hotell för alla smaker.
L'Île-Rousse
L'Île-Rousse passar lika bra för en weekendresa som för en hel vecka, stränderna, restaurangerna och sevärdheterna fyller både en kort och en lång semester.