Hotell (74)

Resor till Franska rivieran

På Franska rivieran finns plats för allt och lite till: Konstmuseum, lyxig shopping, fantastiska viner och en världsberömd filmfestival, bland mycket annat. Med Ving kan du till och med boka en Formel 1-resa till Monaco.
Längs Franska rivieran radar den ena badorten upp sig efter den andra, med kända namn som Cannes och Nice -och mellan dem ligger klassiska Antibes intill grannorten Juan les Pins. Oavsett om det är jazzfestivalen, filmfestivalen, den goda maten eller det exklusiva nattlivet som för dig till den Franska rivieran kommer du inte att bli besviken.

Natursköna omgivningar

Lyxyachter och glamouröst nöjesliv är kanske det många förknippar med en resa till Franska rivieran. Men faktum är att kusten dessutom kan stoltsera med orörd natur, långa vandringsleder, små provencalska bergsbyar och vingårdar. Vill du utforska omgivningarna under din resa är det smidigaste sättet att hyra en bil och ta dig runt på egen hand, i ditt eget tempo.

Bra shopping

Den Franska rivieran är ett paradis för dig som vill krydda din semester med exklusiv shopping. Förutom mode, skor och smycken kan du här frossa i hantverk och konst. Här finns även frukt- och blomstermarknader, souvenirbutiker och turistaffärer. Det är inte bara stora designers som har sina butiker längs rivieran, det går också att hitta delikatessaffärer, boutiquer, second hand-butiker och kedjor med rimligare priser.

Vings resor till Franska rivieran

Med Ving kan du resa till Franska rivieran året runt, men allra bäst är det under vår och tidig sommar då allting blommar. Tack vare Vings flexibla reslängder kan du själv skräddarsy din resa och själv bestämma hur länge du ska vara borta. Ving erbjuder en lång rad hotell längs kusten och du kan välja mellan allt från enkla budgethotell till högklassiga lyxhotell.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Franska rivieran

Resor till Franska rivieran

Cannes
  • Nöjesliv
  • Restauranger & barer
  • Aktiviteter (se & göra)
Cannes är inte bara filmfestival och lyxig shopping. Ving har också ett familjevänligt lägenhetshotell - Citadines Croisette Cannes.
Nice
  • Restauranger & barer
  • Aktiviteter (se & göra)
  • Shopping
Hos Ving kan du boka både familjevänliga hotell och hyrbil i Nice. Som gjort för en semester för både stora och små.
Antibes/Juan les Pins
  • Restauranger & barer
  • Aktiviteter (se & göra)
  • Nöjesliv
Juan les Pins är en klassisk badort med ett modernt nöjesliv.

Mer om Franska rivieran

Formel 1 i Monaco

Monaco Grand Prix

Upplev den Franska rivieran, mytomspunna Monaco och Formel 1 under en och samma resa. Res med Ving till Monaco Grand Prix för en upplevelse du sent kommer att glömma.