Hotell (155)

Resor till Tyskland

I Tyskland finns det mesta. I huvudstaden Berlin blomstrar kulturen. Historia blandas friskt med nutid, nattklubbsscenen är vida känd och variationen är enorm. Väljer du i stället Hamburg kan du se fram mot musikaler, shopping och sköna promenader längs broarna i en av Tysklands största städer.

Missa inte traditionell tysk husmanskost som Eisbein, eller de fräckt avantgardistiska konstgallerierna i Berlin. Hamburg lockar med varierad shopping, från loppis till boutique, och en restaurangscen som lånat från världens alla hörn.

Hitta ditt hotell
Klimat och väder
När är det bäst väder i Tyskland?
I Tyskland har Ving resmålen Berlin, München och Hamburg. Den bästa tiden att åka hit är på sommaren, mellan maj och september. Då är det som ljusast och varmast, ca 18-24 grader dagtid. Nederbörd förekommer året om, och är relativt jämnt fördelad över året. På vintern kan det falla snö. Början av hösten är behaglig och torr, med ca 20 grader i september och 13 grader i oktober. I november och december ökar risken för regn och temperaturen sjunker till 2-7 grader. I januari, februari och mars fortsätter det att vara kyligt, innan våren träder in i april och temperaturen stiger till 13-14 grader. Därefter blir det snabbt varmare väder, redan i maj visar termometern på knappa 20 grader igen.

Resor till Tyskland

Berlin
  • Barnvänligt
  • Mat & Dryck
  • Shopping
Rum eller lägenheter? Centralt eller lite längre ut? Ving har alla möjligheter i Berlin.
München
Res med Ving till München och välj mellan över ett dussin hotell.
Hamburg
  • Nöjesliv
  • Barnvänligt
  • Mat & Dryck
På en resa till Hamburg kan du räkna med att få frossa i sevärdheter, shopping, nöjen och mat. Här finns allt för alla smaker, bara två timmars flygresa bort.
German Grand Prix

Ett klassiskt lopp på klassisk Formel 1-mark.
Res med Ving till German Grand Prix på en Formel 1-resa och få en upplevelse du sent kommer att glömma.

Mer om Hamburg

Bobo Karlssons Hamburg

Nöjeslivet, arkitekturen, krogar och aktiviteter överraskar - det vittnar Bobo om i sin hyllning till Hamburg.

Staden som överraskar

SÖK DIN RESA TILL Tyskland