Hotell (102)

Resor till Tyskland

På en resa till Tyskland kan du se fram emot blomstrande kultur, varierad shopping, en bred restaurangscen och ett mytomspunnet nöjesliv.
Ving erbjuder resor till tyska storstäder som Berlin och Hamburg i norr och München i söder. Oavsett vilket resmål du väljer kan du själv bestämma när du vill resa och hur länge du vill vara borta, och du kommer att kunna njuta av allt man kan förvänta sig av en europeisk storstad. Münchens stora Oktoberfest lockar besökare från hela världen varje höst, förbered dig på en fest du sent kommer att glömma.

Formel 1 i Tyskland

Du har väl inte missat att du kan boka din Formel 1-resa till Tyskland med Ving? German Grand Prix arrangeras på den snabba banan Hockenheimring i skogen strax utanför Heidelberg, mellan Frankfurt och Stuttgart. Bokar du din Formel 1-resa med Ving bor du på ett hotell centralt i Heidelberg och transport till och från banan ingår i resans pris.

Tysk matkultur

Vill du verkligen anamma den lokala kulturen under din resa till Tyskland måste du prova tyska specialiteter som currywurst, surkål och knödel. Den sistnämnda är en slags vegetarisk variant av kroppkaka. Till detta dricker du givetvis öl, och kanske avslutar du måltiden med den tyska örtlikören Jägermeister. Tysklands matkultur har i stor utsträckning påverkat den svenska, och tyska rätter som bratwurst, fläsklägg och wienerschnitzel är idag mer vanliga än ovanliga på svenska middagsbord.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Tyskland

Resor till Tyskland

Fler resmål i Tyskland
Berlin
Rum eller lägenheter? Centralt eller lite längre ut? Ving har alla möjligheter i Berlin.
München
Res med Ving till München och välj mellan över ett dussin hotell.
Hamburg
På en resa till Hamburg kan du räkna med att få frossa i sevärdheter, shopping, nöjen och gastronomiska upplevelser. Här finns allt för alla smaker, bara två timmars flygresa bort.

German Grand Prix

Ett klassiskt lopp på klassisk Formel 1-mark.
Res med Ving till German Grand Prix på en Formel 1-resa och få en upplevelse du sent kommer att glömma.