Se hotell (2)

Resor till Icmeler

Icmeler är en stillsam ort med en lång strandpromenad och bra hotell med All Inclusive.

I Icmeler finns allt man kan önska sig av en resa till Turkiet, en härlig strand, vacker natur och all den service man kan behöva under en skön semestervecka i den turkiska solen. Längs med havet sträcker sig en inbjudande strand, kantad av en kilometerlång strandpromenad och ovanför den gott om restauranger, barer och annat man kan behöva om solen skulle bli för varm. Fast om du vill kan du stanna på stranden hela dagen, du blir mer än gärna serverad det du kan ha lust på under ditt parasoll. Men ett tips är ändå att ta en promenad när eftermiddagssvalkan sätter in för att beundra de skuggiga trädgårdarna, med granatäpplen, bougainvillea, druvor och annat som är både gott och vackert.

En stillsam semester

Visst finns det ett och annat nöjesställe i Icmeler, men i stort sett är det ett av våra lugnare resmål, inget för den partysugne. Här går dagarna i lugn och ro, men kanske ett besök i den vackra lilla byn Turunc eller en resa med taxibåt eller dolmus över till Marmaris för mer folkliv och känsla av storstad kan vara något, om du vill ha lite omväxling. Till både Turunc och Marmaris tar du dig enklast och bäst med dolmus för någon tia, det tar inte mer än en kvart. Missa inte heller en båtutflykt till öarna och kusten runt omkring. Vid strandens södra ände finns det gott om båtar som kan ta dig ut till den självlysande grottan, Cennet Island eller någon av kustens otaliga vikar för en rimlig peng.

All Inclusive i Icmeler

Vings hotell i Icmeler ligger bara några steg från stranden, perfekt för dig som vill ha en både avkopplande och bekväm semester med All Incluisve. Känner du för att resa dig från solstolen och se lite mer av Icmeler är det bara några minuter längs strandpromenaden in till byns centrum.

Bra att veta
 • Hotell på stranden
 • Hotell för vuxna
 • Hotell med spa
 • All Inclusive
 • Kilometerlång strand
 • Många restauranger
Filtrera och sök resa

Våra kunder om Icmeler

Mat & Dryck
5,0
Stränder
5,0
Nöjesliv
4,0
Väder
 • januari
12°5°
4
Soltimmar/dag
15°
Vattentemperatur
17
Regnfria dagar
 • februari
13°5°
5
Soltimmar/dag
13°
Vattentemperatur
16
Regnfria dagar
 • mars
16°7°
6
Soltimmar/dag
14°
Vattentemperatur
21
Regnfria dagar
 • april
21°10°
8
Soltimmar/dag
15°
Vattentemperatur
22
Regnfria dagar
 • maj
26°14°
9
Soltimmar/dag
18°
Vattentemperatur
26
Regnfria dagar
 • juni
30°18°
11
Soltimmar/dag
21°
Vattentemperatur
26
Regnfria dagar
 • juli
33°21°
12
Soltimmar/dag
23°
Vattentemperatur
24
Regnfria dagar
 • augusti
33°21°
12
Soltimmar/dag
23°
Vattentemperatur
24
Regnfria dagar
 • september
29°17°
10
Soltimmar/dag
22°
Vattentemperatur
26
Regnfria dagar
 • oktober
24°14°
7
Soltimmar/dag
20°
Vattentemperatur
25
Regnfria dagar
 • november
19°11°
5
Soltimmar/dag
17°
Vattentemperatur
21
Regnfria dagar
 • december
14°7°
4
Soltimmar/dag
16°
Vattentemperatur
17
Regnfria dagar
Stränder
I Içmeler sträcker sig en fin sandstrand utmed hela bukten, någon kilometer lång men sällan mer än tio meter bred. En bekväm och otrafikerad strandpromenad följer hela stranden och ovanför den finns allt du kan önska dig av barer och restauranger. I strandens södra ände finns en liten marina med en fyr och gott om utflyktsbåtar om du vill se dig omkring. Precis som i Marmaris är solstolar och parasoller oftast gratis, men då ska du beställa dina förfriskningar från den restaurang som "äger" just den delen av stranden. Vattnet är bättre här än längre in i bukten och man får hissa Blue Flag som ett tecken på god vattenkvalitet, handikapptillgänglighet, faciliteter och andra fördelar. Vill man ägna sig åt vattensporter finns det att välja bland: parasailing, vattenskoter och andra mer eller mindre hastiga nöjen i vattnet.

Turtle Beach, Dalyan

Till Turtle Beach, eller Iztuzu Beach, åker man båt från Dalyan. Denna strand ligger i ett skyddat område, och är en av få platser i Europa där karettsköldpaddan lägger sina ägg. Här väntar ett par kilometer strand, med varm sand, långgrunt vatten och som inramning vacker natur. Blir du hungrig eller törstig finns här ett litet café och oftast även solstolar och parasoller.

Marmaris

Marmaris sandstrand är flera kilometer lång och rätt smal. Den är indelad i olika sträckor som var och en har sitt namn, ofta taget från de restauranger eller hotell som ligger närmast och som också ställt ut solstolar och parasoller. Dessa är oftast gratis, mot att man hos dem beställer den mat eller dryck man önskar. Sanden är grovkornig och det är ganska långgrunt eftersom vattnet inte går högra än till midjan på en vuxen tio meter ut från vattenbrynet. Här finns olika vattensporter, jetski, parasailing och andra möjligheter att bli våt i hög hastighet. Utmed stranden går en fin och välskött strandpromenad som i stort sett är bilfri, och ovanför den ligger restauranger och barer vägg i vägg. På delar av stranden har man fått rätt att hissa Blue Flag, som bevis på dess goda vattenkvalitet, handikapptillgänglighet, toaletter och annat nyttigt.
Flyg och transfer

Flygtid

Ca 4 timmar från Stockholm.

Så reser du hit

Till Içmeler kan du resa under sommarsäsongen (maj-september) med Vings charterresor
Med Vings transfer kommer du enkelt och säkert till ditt hotell i Içmeler. Transfer ingår inte i resans pris, du lägger själv till den vid bokning.

Restiden från Milas flygplats utanför Bodrum till ditt hotell är ca 3 timmar (ca 140 kilometer), beroende på trafik och antal hotellstopp. Efter ca 1 timme gör bussen ett uppehåll på ca 15 minuter, då du kan köpa dryck och snacks eller gå på toaletten. Sedan återstår det ca 1,5 timmar till hotellet. På bussen säljs vatten, läsk och öl.

Läs mer om transfer.
Mat, dryck och nattliv
Precis ovanför stranden i Icmeler ligger strandpromenaden, och ungefär i mitten ligger de flesta av byns barer, restauranger och andra nöjen. Restaurangerna tunnas ut ju närmare dalsidorna och ju längre bort från havet man kommer. Du kommer varken gå hungrig eller törstig i Icmeler. Även om utbudet inte är lika omfattande som i Marmaris så räcker det gott och väl för en vecka eller två. Tyngdpunkten ligger på det vi kan kalla snabbmat: kebab, hamburgare, pizza och liknande. Men givetvis kan du också njuta av färsk fisk och mat som är mera typiskt turkisk.

Mat och dryck i Turkiet

Det turkiska köket stoltserar med det självpåtagna epitetet "Världens tredje bästa kök", efter det kinesiska och det italienska. Hur man kommit fram till en sådan rangordning framgår inte, men den turkiska maten förtjänar allt beröm den kan få, och här längs den turkiska kusten finns goda möjligheter att prova både rustik husmanskost och den mer raffinerade matlagningskonst som stammar från de kejserliga köken, där hundratals högt specialiserade kockar ständigt strävade mot nya kulinariska horisonter.... Restauranger och matställen finner man överallt i Turkiet, från enkla gatustånd till luftkonditionerade restauranger med vita dukar och vinlista. På flera av turistorterna runt Antalya finns ett rikt utbud av både lokal mat och ställen som serverar rätter från snart sagt hela världen; tacos, pizza, sushi etc. Det är i allmänhet billigare att äta ute i Turkiet än i Sverige, och utan att egentligen anstränga dig kan du äta en god middag för under en hundralapp, särskilt om du går på en lokal restaurang.
Hygienen är sällan något problem i Turkiet, och risken att bli magsjuk är egentligen inte större än den är i Sverige. Detta så länge du undviker de vanliga fällorna: majonnäs och liknande såser, otillräckligt stekt kött och kranvatten.

Kebab

Kebab är helt enkelt grillat kött, men i ett otal varianter och med lika många råvaror, se kebabskolan nedan.

Pide

Pide är de flata bröd som serveras till maten.

Feta

En ost som gjorts på får- eller komjölk och sedan lagts i saltlake. Den är en stapelvara i det turkiska köket. Den kan vara mild som en sommardag eller skarp nog att skära glas med. Allt beror på vilken slags mat den ska användas till.

Meze

Smårätter av färska grönsaker, kött och kryddor som serveras med bröd. Det finns oändliga variationer av meze, beroende på vilken del av landet man befinner sig i kan man få pröva olika smaksammansättningar. Meze äter man tillsammans. De dukas fram på fat som ställs mitt på bordet, så att alla kan komma åt för att pröva de olika sorterna. Turkarna dricker raki till meze, det är en symfoni av smaker som nationaldrycken raki passar alldeles utmärkt till. Restaurangerna har sina egna variationer av dessa rätter, men i princip alla har det som kallas mezetallrik. En enkel tallrik med ett urval av husets bästa sorter. Vet man vad man tycker om är det bättre att beställa sina meze var för sig, då de serveras på separata assietter.

Huvudrätter

Huvudrätten består ofta av fisk eller kött. Var uppmärksamma på att fisk kan vara väldigt dyrt. Några av de vanligaste fiskrätterna är svärdfisk-kilic, piggvar-kalkan, havsabborre-levrek och tonfisk-palamut. På menyn är priserna oftast angivna i vikt. Bland kötträtterna kan nämnas lamm-kuzu, kyckling-tavuk, oxkött-dana och den väldigt berömda sis kebab-kött på grillspett.

Sötsaker

Efter middagen kan man njuta av smördeg doppad i sirapbaklava, pumpa i söt sås kabak-tatlisi, pudding med nötter, cornflakes och russin asure eller muhallebi, vilket är mjölkpudding.
Afiyet olsun – Smaklig måltid!

Kebabskolan

Döner kebab är närmast den kebab som köps hemma i Sverige. Strimlor av lamm-, kyckling- eller oxkött som kan fås i franskbröd, över franskbröd som är tärningsskuret och i "dürüm" där kebabköttet är inrullat i tunnbröd. Döner kebab serveras med sallad och lök.

Iskender kebab har fått sitt namn efter Alexander den store. Har i princip samma ingredienser som Döner kebab men serveras på tallrik med köttet på en bädd av tärningsskuret bröd som toppas med tomatsås och yoghurt.

Adana kebab är malt oxkött som är relativt starkt kryddat. Grillas på spett och serveras oftast med grillad tomat eller paprika.

Sis kebab består av stora bitar grillat lamm-, ox- och kycklingkött på spett varvat med paprika och ibland tomat.

Patlican kebab eller aubergine kebab, är som sis kebab, fast varvad med auberginebitar.

Att dricka till

I Turkiet bryggs flera lokala ölsorter av hygglig kvalitet, och landets viner skäms inte för sig, även om de inte passar så bra till den turkiska maten. Skall man göra som turkarna själva gör skall man dricka Raki, särskilt till meze, som blandar så många olika smaker att vinets egen smak hamnar lite i skymundan. Raki är släkt med den grekiska Ouzon, den franska Pastisen och Levantens Arak. Ett anisbrännvin, med andra ord. Man häller så mycket man vill ha i ett glas, släpper ner ett par isbitar och fyller upp med vatten varvid drycken blir mjölkig och ogenomskinlig. Ta det varligt, även om det smakar gott, Raki är trots allt starksprit.
Ayran måste också nämnas när man talar om turkiska drycker. Det är helt enkelt yoghurt och vatten som vispas ihop med lite salt. Gott och läskande i värmen!

Kaffe och te

Turkiskt kaffe dricks ur en liten kopp och har en ganska tjock konsistens med kaffesump i botten. Enligt den turkiska traditionen kan man få sin framtid spådd i kaffesumpen. När du beställer en kopp turkiskt kaffe så finns det olika söthetsgrader. Az sekerli (uttalas aas sjekerli) är lite socker, orta (uttalas årta) "lagom" mycket socker, sekerli (uttalas sjekerli) är mycket socker. Normalt sett så ska man alltid få ett glas vatten till sin kopp turkiska kaffe.
Te dricks ur små tulpanformade glas. Det finns vanligt te och äppelte, det senare brukar falla oss skandinaver i smaken och kan drickas både varmt och kallt.
Icmelers nattliv är ganska småskaligt, mest handlar det om olika sorters barer med mer eller mindre levande musik, varken lika högljutt eller sent som i Marmaris. Visst finns det ett och annat nöjesställe med flera barer och ett par klubbar i Icmeler, men i stort sett är det ett av våra lugnare resmål, inget för den partysugne. Men å andra sidan håller de flesta restauranger öppet till kl 22.00, och därefter blir de barer, en del med shower, och det finns alltid drinkar och samvaro att roa sig med.
Shopping
Enklare shopping med det nödvändigaste för semestern finner du i butiker och affärer i Icmeler. Mer shopping och fler butiker finns i Marmaris.

Marmaris bazaar

Bazaaren i Marmaris kan man inte undgå, ett mellanting mellan en traditionell basar och det vi i Sverige snarare skulle kalla en shoppinggalleria, om än lite sliten. Utbudet är mångfaldigt men ganska likartat: kläder, skor, smycken, väskor, hantverk och sådant. Det mesta är kopior, men det finns ett och annat som är äkta eller original. Själva bazaaren är inte särskilt stor, men ganska labyrintisk, så det är en god idé att orientera dig innan du går ut på shopping. Priserna är flexibla, men du kan också finna ett och annat utskrivet pris, vilket ger dig en utgångspunkt för prutningen. I basarens bortre ände, åt fästningen till, finns ett några antikvitetsbutiker, för den händelse du vill ha med dig en unik souvenir från Turkiet.

Marmaris torsdagsmarknad

Thursday Market ligger ett stycke upp i staden. Gå upp från Otel 47 nere vid strandvägen så kommer du rätt. På bottenvåningen säljs bröd, frukt, ost och grönsaker, medan man på övervåningen säljer lite av varje. Är man det minsta intresserad av mat ska man gå hit för att njuta av solmogna persikor, travar av auberginer, bländvita fetaostar och olika slags örter som används både som smaksättare och som sallad. Ett tips är att plocka ihop till en picknicklunch på stranden. Här finns allt som behövs: bröd, gurka, dussintals varianter av fetaost, lika många olika sorters oliver och mycket annat. Du kan till och med köpa glas, tallrikar och knivar om du vill. Bäst är att komma hit före lunch eftersom mycket stänger då.

Shopping i Turkiet

Turkiet erbjuder massor av utmärkt shopping, om man håller sig till varor som är producerade i landet. Importerade varor ligger i ungefär samma prisklass som hemma. Det finns många märkeskopior i butikerna. Oftast kan du pruta om du shoppar i butiker som inte har prislappar på varorna. Prislappar indikerar för det mesta fasta priser, vilket många affärer har numera. Detta har givetvis sin grund i den kraftiga inflation som råder i dagens Turkiet.

En del märken, t
....ex. Levi´s, Benetton och Quicksilver, licenstillverkas i Turkiet vilket medför något billigare shopping jämfört med motsvarande produkter i Sverige. Det finns ett stort designutbud av guld- och silversmycken. En del butiker har sin egen guldsmed. Skinnvaror finns i många olika modeller och kvaliteter, och många affärer har egna skräddare. Det tar högst två dagar att få en byxa eller jacka uppsydd.

I basarerna är det fortfarande brukligt att pruta, till och med god ton. Man bjuds ofta på en kopp te eller något läskande medan man gör affärer. Man behöver dock inte känna sig tvingad att köpa något – detta är en del av den naturliga turkiska gästfriheten, som ofta gör shoppingen till en extra trevlig upplevelse.

Mattor

Mattornas pris varierar kraftigt beroende på kvalitet, material, ålder och storlek. Men den främsta priskomponenten är antalet knutar per kvadratcentimeter. En stor matta kan vara billigare än en liten beroende på hur mycket jobb som har lagts ner.

Märkeskläder

I Turkiet finns det massor av affärer med ett stort produkturval till låga priser, och det är inte ovanligt att man shoppar mer än man hade tänkt sig. Observera dock att det mesta som säljs i butikerna är kopior av märkesvaror. Vill man vara säker på att få äkta märkeskläder, ska man vända sig till auktoriserade butiker, som Quiksilver eller Levi´s-butikerna.

Optiker

Det är billigt att köpa glasögon i Turkiet – i butikerna kostar de ungefär hälften av vad de gör i Skandinavien. Det finns också ett brett urval av bågar.

Läder

Läder kan man shoppa här till mycket förmånliga priser och god kvalitet. Skulle du finna din favoritjacka under semestern, men den kanske inte passar alldeles perfekt, kan de flesta butiker sy om den såsom du önskar. Så var ute i god tid!

Guld och smycken

Guldföremålen finns i 14, 18 och 22 karat. Vanligast är 14 karat. Staten har fastställt ett fast guldpris per gram, och det man betalar för är det egentliga arbetet som är utfört. Detta pris varierar från guldsmed till guldsmed.

Basarer och marknader

I Turkiet går alla på marknad, både semesterfirare och lokala invånare, ofta för att handla dagligvaror. De lokala kvinnorna kommer rullandes med sina små vagnar och fyller dem snabbt med läckra frukter och färska grönsaker, men på marknaderna på våra resmål säljs inte bara frukt och grönt – här finns det mesta: kläder, skor, kryddor, leksaker, filmer, musik och mycket mera.

Shoppingcenter

I Antalya-området finns också flera stora shoppingcenter, inte olika de man finner här hemma. Här gäller fasta priser och ett mer internationellt utbud med kända märken och ett brett sortiment.

Piratkopior

Försäljning av piratkopior är en mycket stor och lukrativ marknad över hela världen. Det kan vara väskor, kläder, skor, klockor, filmer, läkemedel eller tv-spel, för att bara nämna några exempel.
Tänk på att handel med, och köp av, piratkopior alltid är olagligt. Det lättaste sättet att avgöra om något är en piratkopia är på priset. Är priset osannolikt lågt jämfört med äkta vara så är det sannolikt en piratkopia.
Aktiviteter och sevärdheter
Olika aktiviteter för olika dagar. Vattensporter, dykning och turkiskt spa-Hamam.

Hamam

Många hotell i Icmeler och Marmaris har ett Hamam eller Spa. Ofta tar man även emot gäster som inte bor på hotellet, om man frågar. Här kan du få allt från en enkel ansiktsbehandling till en total makeover som gör att du förmodligen måste uppdatera ditt passfoto.

Vattenland

Tröttnar du på sand och salta bad finns det vattenland (eller vattenparker) i Marmaris. Det bästa sägs vara det som ligger ovanför varuhuset Migros på Kenana Evren Boulevard. Fråga efter "Aqua Dream"och räknas som den häftigare av de två som finns i Marmaris.

Fästningen i Marmaris

Fästningen i Marmaris är en sevärdhet i sig, både själva museet och utsikten från de gamla murarna. Trots att utställningarna saknar en röd tråd och mest verkar vara hopplockad av de föremål man hade till hands är det ändå rätt informativt.

Båtutfärder

Utmed den här delen av den turkiska kusten finns det gott om sevärdheter; öar, vikar och små fiskebyar. En utfärd eller två för att se några av dem brukar vara väl spenderad tid. Det finns gott om alternativ: fler eller färre stopp, med eller utan lunch, barnvänlig eller mer för vuxna, och så vidare. Det är bara att fråga sig fram eller ge sig i kast med någon av alla de försäljare som väntar längs strandpromenaden. Det är dock en god idé anlita en större arrangör, eftersom de oftare kan erbjuda försäkringar och utbildad personal.
Hur du tar dig runt
Att ta sig runt med hyrbil ger en härlig frihetsupplevelse. Du får möjlighet att besöka spännande städer och platser. Den turkiska trafiken kan i början kännas lite avskräckande men är lätt att vänja sig vid. Men det är givetvis viktigt att vara uppmärksam. Som regel är det inte några problem att hitta med hjälp av en bra karta, det är också skyltat på vägarna. Vi rekommenderar Avis – en biluthyrningsfirma med många bra bilar. Det är ett internationellt företag som håller hög standard också när det gäller service.

Priserna hos Avis inkluderar obegränsat antal kilometer, skatt, skadeförsäkring samt stöldförsäkring. Försäkring för personskada kan köpas som tillägg. I försäkringen ingår inte förlust av personliga ägodelar vid inbrott i bilen. Observera att priserna INTE inkluderar ersättning om personskada skulle uppstå, inte heller bensin.

De vanligaste försäkringarna och koderna:

CDW Bilskadeförsäkring. Ingår i det pris du betalar. Självrisk tillkommer.
TP Stöldförsäkring (av bilen). Ingår i det pris du betalar. Självrisk tillkommer.
SCDW Självriskreducering eller självriskeliminering. Ingår.
PAI och SUPER PAI Olycksförsäkring. Frivillig och kan köpas till. Täcks ofta av t.ex. din hemförsäkring.
Med dolmus, hyrbil, buss, taxi och vattentaxi finns alla möjligheter att ta sig runt.
Fakta

Vår service

Under din vistelse kan du nå oss dygnet runt på vår servicetelefon samt på sms och e-post om du vill boka utflykter, hyrbil eller kanske bara vill ha tips och goda råd. Kan vi inte lösa det på telefon eller e-post kommer vi ut till ditt eller ett närliggande hotell. Reser du med charter, möter vi dig dessutom på flygplatsen och ser till att du kommer på rätt buss om du bokat transfer.

Hållbart resande

Som företag vill vi göra skillnad med varje semesterresa, både för de som reser med oss och lokalt på våra destinationer. Därför strävar vi hela tiden efter att minimera vår klimatpåverkan både här hemma, på flygresan och på våra hotell- och semesterdestinationer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete på Hållbart resande med Ving. Vi tar även aktivt ställning och avstånd från sexuellt utnyttjande av barn, genom vårt långvariga stödsamarbete med ECPAT.

Pass och visum

För svenska medborgare måste passet vara giltigt i 6 månader vid ankomst till Turkiet vid resor under 90 dagar. För vistelse längre än 90 dagar krävs visum. För mer information hänvisar vi till Turkiets ambassad på telefon 08-23 08 40.

För svenska medborgare med födelseort utanför Sverige kan andra regler gälla. Observera även att du kan bli nekad inresa med provisoriskt/skadat pass och att visum kan krävas vid mellanlandningar. Vänligen kontakta ambassaden/konsulatet för mer information. Ving ansvarar ej för felaktiga handlingar som kan leda till nekad inresa i Turkiet.

Vaccinationer

Ving rekommenderar vaccination mot hepatit A och B. Det finns vaccin som ger ett mångårigt skydd mot både hepatit A och B. Tänk på att vaccinera dig minst fyra veckor innan du reser. Mer information på www.vaccin.se

Lagar och lokala värderingar

I landet du ska besöka finns det nationella lagar, och det kan även finnas lokala regler och värderingar, som är annorlunda än de vi har i Sverige. Du ansvarar själv för att ta reda på vad som gäller i det land du ska besöka. För att undvika otrevliga överraskningar under resan rekommenderar vi dig att läsa mer på landets ambassads hemsida och ta del av Utrikesdepartementets (UD:s) information om utlandsresor.

Valuta och betalning

Turkiska lira (TRY). Uttagsautomater finns på flera platser i Içmeler.

Tidsskillnad

Svensk tid +1 timme.

El

220 V

Språk

Turkiska. De flesta som arbetar inom turistindustrin talar dock viss engelska eller tyska.

Övrigt

Måttlig trafik utom på genomfartsgatorna. Varmvattnet värms ofta med solenergi, varför temperaturen kan variera. Strömavbrott kan förkomma. Pågående byggnadsarbeten kan tidvis innebära störningar. På hotellen är det inte tillåtet att ta med mat och dryck utifrån. Bor du i lägenhet får mat och dryck medtagas. För svenska medborgare krävs svenskt pass giltigt minst fem månader från inresedatum. Vi förbehåller oss rätten att ändra i program, utflykter, priser etc. Läs också "Viktigt att veta" samt Vings resevillkor.
Resa med barn
Icmeler är som gjort för att resa med barn till, om man undantar truliga tonåringar som förmodligen tycker det är stendött. För lite yngre barn än så är det perfekt familjesemester, relativt lugnt, men med massor att se på, en barnvänlig strand där femåringar bottnar ett tiotal meter ut från strandkanten, i alla fall om de är över metern. I butikerna finns både blöjor och plåster åt var och en efter dess behov och på restaurangerna finns gott om god mat och rätter som är både lagom främmande och lagom bekanta, som till exempel kebab med pommes frites. Lägg därtill måttlig trafik och du har ett utmärkt barnvänligt resmål för både små och mellanstora barn.
Sök din resa till Icmeler