Utflykter, Turgutreis

Välkommen till din semester. Varför inte krydda den med en utflykt eller två? Vår personal har tillsammans med våra lokala partners satt ihop ett noga utvalt och utprovat utflyktsprogram. Det följer vi sedan upp och förnyar med hjälp av bland annat de kundundersökningar där du och våra andra gäster får lämna sina synpunkter. På så vis kan vi alltid erbjuda aktuella och intressanta upplevelser, och vissa av dem kan du förboka redan hemifrån, så är du säker på att du har en plats när du kommer till din semester.

Det finns flera fördelar med att boka din utflykt hos Ving: alla nödvändiga försäkringar finns på plats och alla säkerhetskrav är uppfyllda. Dessutom finns tydliga regler för om- och avbokning, och för vad som ingår i priset. Dessutom: skulle du få problem eller bli missnöjd med utflykten vet du alltid var du ska vända dig. Allt det där får du på köpet när du bokar utflykten hos Ving.

Observera att utflyktsprogrammet till och med sommaren 2021 är reducerat, och att vissa aktiviteter kan ändras med kort varsel pga covid-19. Till exempel det finnas krav på ansiktsmask eller att besök på restauranger ersätts med matpaket som deltagarna får med sig på utflykten. Läs mer på https://mydestination.ving.se

.

Praktisk information om våra utflykter

Båttur - kan bokas hemifrån

Båttur - kan bokas hemifrån

En fin dag på havet för hela familjen. Lunch och måltidsdryck ingår.

Läs mer Dölj

Vi åker längs med Bodrums kust, och stannar på olika ställen för att bada. Bland annat gör vi ett stopp vid Camel beach och i Aquarium bay, som är en fin plats för snorkling om man vill se lite mer av vad som finns under havsytan.

Boka hemifrån:
Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”.

Mat och dryck:
Lunch och måltidsdryck ingår.

Tid:
Heldag, ca kl. 10.00-17.00.

Färdledning:
Skandinavisktalande guide.

Bra att ha med:
Solkräm, badkläder, handduk, eventuell snorklingsutrustning och pengar om man vill köpa glass/snacks.

Kos - kan bokas hemifrån

Kos - kan bokas hemifrån

Få det bästa från både Turkiet och Grekland under samma semester. Mat och dryck ingår inte.

Läs mer Dölj

Kos ligger bara ett stenkast från Bodrums kust och det tar ca en halvtimme att ta sig över till den lilla grekiska ön med båt. Kos erbjuder bland annat mysiga grekiska tavernor och en fantastisk utsikt från Johanniterriddarborgen, som ligger precis vid hamnen. Det finns möjlighet att hyra cykel för den som vill ge sig ut på upptäcktsfärd.

Boka hemifrån:
Den här utflykten kan du boka redan hemifrån, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller om du redan bokat på ”Min sida”.

I priset ingår:
Transport till och från hamnen med båtföretagets buss ingår.

Kom ihåg:
Pass, kamera, ev. badkläder och handduk. Observera att man endast kan använda euro på Kos.

Färdledning:
På egen hand.

Intyg för barn:
Reglerna för resor mellan Grekland och Turkiet har blivit striktare. Om ett barn under 18 år ska resa mellan länderna utan båda sina vårdnadshavare, krävs en bekräftelse från den/de vårdnadshavare som inte är med. Har barnet endast en vårdnadshavare krävs istället ett intyg som styrker det. Är båda vårdnadshavarna med på resan, men endast en ska delta på utflykten, ska intyget utformas lokalt i två versioner: ett handskrivet intyg samt en särskild blankett från de grekiska myndigheterna, som kan fås av din Vingvärd. Båda intygen kräver underskrift och en passkopia av den vårdnadshavare som inte deltar. Om den andra vårdnadshavaren inte är med på resan räcker det med myndigheternas blankett samt en kopia av den frånvarande vårdnadshavarens pass.