Se hotell (4)

Resor till Chiang Rai

Chiang Rai är rätt resmål om du gillar äventyr. Vandra i djungeln, färdas i flodbåt eller kanske en kombination.
Chiang Rai ligger ännu längre norrut än Chiang Mai och är inkörsporten till Den Gyllene Triangeln. Detta är en lugn liten stad med klar luft och spännande utflyktsmöjligheter. Härifrån är det nära till Doi Tung, Thailands heligaste berg och till drottningmoderns sommarpalats och botaniska trädgård. Den äventyrlige kan också resa till Laos, med flodbåt på Mekongfloden.

Vackra omgivningar

Även utanför Chiang Rai finns det mycket att göra och se. Floden Kok flyter genom staden, och ett litet stycke västerut finns en strand, Hat Chiang Rai, där man kan bada och äta lunch i någon av de små utomhusrestaurangerna. På betydligt närmare håll, bara en kort promenad från centrum, ligger templet Wat Pratat Doi Khao Quai, där man får en fantastisk utsikt över Chiang Rais frodiga omgivningar. Man bör inte heller missa Mae Fah Luang Royal Gardens, ett lummigt parkområde som är mycket omtyckt bland lokalbefolkningen.

Spabehandlingar och djungelvandringar

Det enda man inte kan göra i Chiang Rai är att ha tråkigt. För hur skulle man kunna ha det när man kan besöka marknader, vandra i djungeln eller koppla av i ett lokalt spa? Det finns så mycket att se och göra i Chiang Rai att det enda problemet är att finna tiden.

Våra kunder om Chiang Rai

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Chiang Rai