Hotell (16)

Resor till Norra Thailand

Varje Thailandsresenär måste någon gång resa till norra Thailand, där tempot är lägre än på andra thailändska resmål och naturen är än mer hänförande.
Turistorterna i södra Thailand är populära sol- och badresmål. I norra Thailand finns inte något strandliv, utan området lockar med helt andra kvaliteter. Du väljer att resa till norra Thailand för att uppleva den storslagna naturen och ägna dig åt aktiviteter som trekking, flodfärder och jeepsafari. I byarna i bergen bor nomad- och bergsfolk av olika stammar, och det finns gott om sevärdheter och tempel att beskåda under din resa.

Kombinera flera resmål

Vings hotell i norra Thailand ligger i Chiang Mai, Chiang Rai samt vid den Gyllene Triangeln där Burma, Laos och Thailand möts. Allra mest får du ut av din resa om du väljer att kombinera ett hotell i norra Thailand med en vistelse på ett annat resmål. Du kan exempelvis börja med några dagar i Bangkok för att sedan njuta av lugnet och naturen i Chiang Mai. Du kan också avsluta med en veckas strandliv på ett sol- och badresmål. Valet är ditt och på så vis kan du njuta av alla Thailands godbitar under samma resa.

Vings resor till norra Thailand

Tack vare Vings flexibla reslängder kan du själv bestämma när du vill resa och hur länge du vill vara borta. Ving erbjuder resor till norra Thailand året runt, och tack vare det tropiska klimatet är det alltid varmt, oavsett årstid. Torrast är det under vintermånaderna, då regnar det mer sällan än under sommarmånaderna. Nätterna kan dock bli svala och med tanke på kvällarna kan det faktiskt vara bra att ta med en lite varmare tröja.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Norra Thailand

Resor till Norra Thailand

Chiang Mai
  • Aktiviteter (se & göra)
Besök den legendariska floden Kwai, vandra i bergen och njut av naturen i Chiang Mai. Varför inte kombinera med ett par dagar i Bangkok?
Chiang Rai
Äventyr och naturupplevelser. Besök Chiang Rai och upptäck att Thailand är så mycket mer än vackra stränder.