Se hotell (41)
  • Passar för träning

Resor till Alcudia

Alcudia är mycket barnvänligt! Här finns långgrunda stränder och Vings familjehotell Sunwing Alcudia Beach.
Det finns egentligen tre olika Alcudia. I hamnstaden Puerto de Alcudia väntar den fina hamnen och staden där innanför, med innehållsrika butiker, spännande barer och utmärkta restauranger av alla de slag. Här är det lätt att tillbringa en skön eftermiddag eller två, och det är många som reser in hit på kvällen för att promenera omkring och uppleva folklivet. En kort resa inåt landet ligger Alcudia, den ursprungliga gamla landsortsstaden med romerska anor, en charmig lokal marknad och trevliga restauranger runt stadens torg. Sist men inte minst har vi Playa de Alcudia, den 14 kilometer långa stranden öster om Puerto de Alcudia. Utmed stranden ligger flera hotell på bägge sidor om den huvudväg som följer kusten ett stycke från havet, och här och där finns små klungor av butiker och restauranger. Om du vill se hur staden såg ut på romartiden, kan du besöka Pollentias ruiner som ligger strax utanför Alcudia.

Barnvänliga hotell i Alcudia

Den milslånga, vita sandstranden i Alcudia är Medelhavets strandkändis. Några av Mallorcas bästa familjehotell ligger här och har gjort Alcudiabukten till barnfamiljernas favoritresmål och semesterparadis. I Playa de Alcudia toppar vi med familjernas paradis nummer ett: vårt populära hotell Sunwing Alcudia Beach, direkt vid den långgrunda breda stranden. Här bor du bekvämt i lägenheter för upp till åtta personer, med fina träningsmöjligheter, spa och möjligheten att boka All Inclusive om du vill. För våra yngre gäster finns Lollo & Bernie-klubben och en lång lista på aktiviteter för alla livliga barn.

En kort taxiresa från Puerto de Alcudia erbjuder vi också ett Family Garden-hotell, även det är perfekt för barnfamiljer. Vårt mycket uppskattade Seaclub Alcudia Mediterranean Resort erbjuder också Lollo & Bernie-klubben och flera faciliteter för en lyckad semester. Förutom Sunwing Family Resorts och Family Garden finns även andra mycket uppskattade familjehotell. Zafiro Palace Alcudia passar dig som har höga krav, och på hotellet kan du lyxa till det lite extra, och välja ett boende med en takterrass och bubbelpool, eller varför inte ett rum eller lägenhet där du kan kliva direkt i poolen från din terrass? Vill du bo närmare stranden ska du titta på Zafiro Bahia.

Sunprime Pollensa Bay

Nu har vi slagit upp portarna till vårt nya Sunprime Pollensa Bay. Hotellet är vackert beläget, bara några steg från stranden i Pollensa Bay och en kort promenad till Alcudias charmiga gamla stad. Naturligtvis har hotellet alla faciliteter som resten av Sunprime-familjen: fina rum och sviter, utsökt mat, lugnt poolområde och 16-årsgräns.

Playa de Alcudia

Stranden är nog den främsta anledningen till att så många reser till Alcudia. I nästan en och en halv mil sträcker den sig österut från hamnen hela vägen bort till Cala de s'Aigua Dolca. Närmast Alcudia är den som bredast och som mest långgrund för att sedan bli lite smalare ju längre bort från Alcudia man kommer. Söker du lite mer dramatiska bad finns flera som klippiga vikar och stränder ute på Formentor-halvön, dit du enklast kommer med någon av de badbåtar som går från hamnen i Puerto de Alcudia.
Bra att veta
  • Sunwing Family Resorts
  • Sunprime Hotels
  • Family Garden med Lollo & Bernie
  • Kilometerlånga sandstränder
  • All Inclusive
  • Barnvänliga stränder
  • Bra restauranger

Våra kunder om Alcudia

SÖK DIN RESA TILL Alcudia

Erbjudanden till Alcudia