Mamma och dotter på stranden

Boka i lugn och ro

RES TRYGGT MED VING

Trygga resor med Ving

I mer än 60 år har vi arbetat med semester och resor, alltid med din trygghet i främsta rummet. I dessa annorlunda tider är det förstås viktigare än någonsin att du ska känna dig trygg när du reser med oss.

Därför utökar vi vårt trygghetspaket med bland annat ökade säkerhetsrutiner, fritt av- och ombokningsskydd och gratis covid-19-test vid behov när du reser till Cypern under hösten 2020. Dessutom bjuder de kanariska myndigheterna på en gratis covid-19-försäkring för dig som saknar skydd i din vanliga försäkring.

När du bokar en paketresa hos oss omfattas du dessutom av paketreselagen. Det innebär att du alltid får pengarna tillbaka, inom 14 dagar, om resan av någon anledning skulle bli inställd. Allt detta gör att du får största möjliga trygghet när du bokar din resa med Ving. Så välkommen att börja planera din resa, hoppas att vi snart får se dig på något av våra resmål igen!

Vårt trygghetspaket

  • Av- och ombokningsskydd ingår
  • Ökade säkerhetsrutiner
  • Gratis covid-19-försäkring på Kanarieöarna
  • Din paketresa omfattas av paketreselagen, vilket bla innebär att du får återbetalning inom 14 dagar om din resa, av någon anledning, skulle bli inställd.

Gäller Vings resor med charterflyg.
 

Av- och ombokningsskydd

Vårt av- och ombokningsskydd på köpet

  • Du kan boka om din resa till en annan charterresa, ända fram till 30 dagar före avresa. Hur många gånger du vill, helt kostnadsfritt och oavsett anledning
  • Du kan kostnadsfritt ändra namn eller person på resan fram till avresa om någon i resesällskapet fått förhinder
  • Du kan bo kvar i det boende du bokat utan extra kostnader, även om någon i ditt sällskap avbokar med kort varsel på grund av sjukdom

Gäller Vings resor med charterflyg

Vårt av- och ombokningsskydd

Gratis Covid-19-test när du reser till Cypern

Vissa resmål kräver att du ska kunna visa upp ett negativt Covid-19-test vid ankomst. För att underlätta för dig bjuder vi i dessa fall på kostnaden för testet när du reser till Cypern under hösten 2020.

Gäller Vings resor med charterflyg.

Trygghet på hela din resa

För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela din resa. Därför har vi infört nya hygien- och säkerhetsrutiner på våra hotell, flyg, transferbussar och aktiviteter.

Smarta försäkringslösningar

Vill du känna dig extra trygg på din resa erbjuder vår samarbetspartner Gouda både prisvärda komplement till din hemförsäkring och fulltäckande reseförsäkringar.

Trygga resor till Kanarieöarna

Nyhet! I samarbete med den lokala regeringen på Kanarieöarna erbjuds du nu ökad trygghet via en omfattande covid-19-försäkring när du bokar en paketresa med Ving.

Obs. Det är viktigt att du ser över ditt försäkringsskydd inför din resa.

För dig som har en resa bokad

För din trygghet på resan

För oss är det viktigt att du känner dig trygg genom hela din resa. Därför inför vi nu nya hygien- och säkerhetsrutiner på våra hotell, flyg, transferbussar och aktiviteter. Dessutom bjuder vi på vårt av- och ombokningsskydd när du bokar en charterresa.