Hotell (57)

Resor till Malaysia

På en resa till Malaysia möter du Asiens alla ansikten; färgsprakande marknader, skyskrapor, mångtusenåriga historia, rik kultur, och paradisstränder.
När du bokar din resa till Malaysia med Ving väljer du själv när du vill resa och hur länge du vill vara borta. Vill du få ut så mycket som möjligt av din semester kan du kombinera flera resmål under samma resa. Du kan exempelvis börja med ett par dagar i huvudstaden Kuala Lumpur för att sedan avsluta semestern med sol och bad på Langkawi eller Penang.

Sevärdheter i Malaysia

Malaysia är ett land med ett brett spektrum av aktiviteter och sevärdheter. En av de mest populäraste attraktionerna på ön Langkawi är en linbana som kallas Langkawi SkyCab. Från den kan du beskåda en makalös utsikt över hela ön och se ända till Thailand vid klart väder. Det finns också många sevärda tempel, men ska du bara se ett under din resa till Malaysia ska du välja Kak Lok Si på Penang, som anses vara ett av sydostasiens vackraste tempel. Kuala Lumpur är en modern kosmopolitisk stad med en berömd stadssiluett som innehåller några av världens högsta byggnader. Här kan du besöka skyhöga byggnader som Petronas Twin Towers och KL Tower under din vistelse -var ute i god tid och lämna höjdskräcken hemma.
Hitta ditt hotell

SÖK DIN RESA TILL Malaysia

Resor till Malaysia

Langkawi
Langkawi
Härliga stränder och fina möjligheter till egna utflykter. Med Ving kan du skräddarsy din resa så den passar dig.
Boka en resa till Malackahalvön och upptäck Malaysias huvudstad på nära håll. Här finns allt som man kan förvänta sig av en storstad i form av shopping, sevärdheter, restauranger och nattliv.
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur är Malaysias färgstarka och spännande huvudstad. Varför inte inleda semestern med ett par dagar här?
Penang
Penang
Penang är helt rätt för en semestervecka eller två. Upptäck Georgetown, ormtemplet, vandringslederna och ta en drink på legendariska Eastern & Oriental Hotel.

Inspiration, tips och sevärdheter

Kuala Lumpur bjuder på en blandning av historiska byggnader och modern design

Imponerande Kuala Lumpur

Häng med vår reseexpert Tomas till Kuala Lumpur där han tipsar om sevärdheter du absolut inte får missa. Kuala Lumpur är en imponerande stad som bjuder på landets mest läckra sevärdheter, imponerande byggnader, mat, shopping och en uppsjö av aktiviteter att göra.