Se hotell (14)

Resor till Langkawi

Langkawi, Malaysia
Om du bokar din resa till Langkawi hos Ving kan du kombinera öns härliga stränder med några dagar i Kuala Lumpur för att uppleva en asiatisk storstad.
I Malaysia känner man sig välkommen i samma ögonblick som man stiger av flygplanet, och få länder i denna del av världen är så lättillgängliga och har så mycket att bjuda på som just Malaysia. Det är bara att kliva rätt in i denna blandning av kinesiskt, indiskt och malaysiskt, öppna alla sinnen på vid gavel och njuta. Inled din resa till Langkawi och njut av öns härliga stränder och vackra natur. På Langkawi får du ditt lystmäte av både det ena och det andra, plus inspirerande utflykter i den lokala kokkonsten, och så mycket vila och avkoppling du orkar med. Sedan kan du fortsätta till Kuala Lumpur, som rymmer både värdigt brittiskt kolonialarv, en myllrande Chinatown och en av världens högsta byggnader - Petronas Towers.

Langkawi - förtrollande vackert

Langkawi ligger bara en timmes resa med flyg från Kuala Lumpur, men kontrasterna kunde knappast vara större. På stränderna Pantai Cenang och Pantai Tengah kopplar du av i solen, med Indiska Oceanen på bekvämt avstånd och en iskall fruktjuice i handen. Inåt ön väntar regnskogens mysterier och den som känner sig lite äventyrlig hyr en moped för att resa in till öns huvudstad Kuah eller besöker de heta källorna på öns norra del. Langkawi är, precis som resten av landet, både tillgängligt och lockande.

Kuala Lumpur

Några dagar i Kuala Lumpur är kanske inte tillräckligt för att se allt vad staden har att erbjuda, men det är en bra början, eller avslutning, på din resa till Langkawi. Du hinner pruta på hantverk i Central Market. Du kan promenera på Merdeka Square, där britterna en gång spelade cricket, och du hinner med ett besök i Malaysias största moské, Masjid Negara. Och det finns alltid tid att prova den fantastiska malaysiska maten, lika varierad som landets invånare. Du kan lätt resa runt i staden på egen hand, eftersom avstånden är måttliga och turistinformationen mycket bra.
Bra att veta
  • Valfri reslängd
  • Hotell på stranden
  • Fina stränder
  • Kombinera resmål

Våra kunder om Langkawi

SÖK DIN RESA TILL Langkawi