• KRYSSNING
  • SOL OCH BAD

Kryssa i Hawaii

Få platser i världen lockar med så häftiga vågor, så intensiv grönska,
så förförisk natur och så många vajande palmer över paradisstränder på ett
och samma ställe som Hawaii. De dramatiska vulkanöarna
väntar på dig! Nu kan du uppleva allt detta och många andra kryssningar med
Norwegian Cruise Line – Vings nya samarbetspartners.

Tillsammans med Norwegian Cruise Line kan vi erbjuda sex nya fartyg och 14 nya kryssningsrutter, bland annat i Hawaiis exotiska ögrupp. Under den en vecka långa kryssningen får du flera resor i en, med fem olika stopp på både Hawaii och grannöarna Maui, Oahu och Kauai. I Vings kryssningspaket ingår också en veckas sol och bad med hotell i huvudstaden Honololu. Det finns med andra ord gott om tid att utforska Hawaiis häftiga stränder och kultur. Kanske tar du tillfället i akt och lär dig surfa, gör ett besök på Pearl Harbor eller bestiger vulkantoppen Haleakala?

Vi kan dock erbjuda mer än bara kryssningen i Hawaii tillsammans med vårt nya rederi. Flera spännande rutter i både Karibien och Medelhavet finns nu i vårt program. Spendera någon dag i New York innan fartyget kryssar ut från Manhattan på sin väg mot Bahamas eller Bermudas. Eller njut av vackra pärlor som Venedig, Mykonos, Dubrovnik och Santorini under en Medelhavskryssning.

Det bästa av allt är att ”hotellet” följer med på hela resan. Du väljer själv hur du vill bo. Med eller utan balkong? Eller varför inte en stor svit för generationsresan? Här erbjuds även det unika konceptet med singelhytter för dig som reser på egen hand. Ombord finns alltid något att sysselsätta sig med. Shopping, gym, barnklubbar och mycket mer. Stora soldäck och poolområden är annars uppskattat bland både barn och vuxna. 

Alla fartyg har även vattenrutschkanor. Tröttnar du på sol och havsbris under en kryssning med Norwegian Escape kan du alltid smita förbi snörummet för lite arktisk kyla eller till ölbaren med eget mikrobryggeri för en svalkande öl. På fartygen gäller Freestyle Dining. Du väljer fritt när och var du vill äta och är inte hänvisad till fasta middagssittningar eller strikt klädkod. Utbudet av mat ombord är stort – från sushi till tacos. Det finns även en hel del i underhållningsväg, såväl live musik som professionella musikaluppsättningar. Vill du också uppleva allt detta? Följ då med på någon av våra många häftiga kryssningar.

Vings kryssningar

När du bokar en kryssning med Ving kan du välja mellan
flera olika rutter i Medelhavet, Karibien och Dubai.

Läs mer om våra kryssningar