Kryssningfartyg sett från en strand på Aruba

När kryssningfartyget är en del av semestern

Upplevelser utöver det vanliga!

Kryssningfartyg hos Ving

Att välja fartyg är inte lätt, speciellt inte när kryssningsfartyget är en stor del av semestern. Men vilket fartyg ska man välja? En bra grundregel när du letar efter det perfekta kryssningsfartyget för dig, är att utgå från vad du vill uppleva ombord - vill du ha en kulinarisk kryssning, önskar du shower, vattenrutschbanor, eller kanske något helt annat? Att göra en grundlig research om de olika fartygen och rederierna är ett tips man ofta får av erfarna kryssare.

Vilka kryssningsfartyg kan jag boka hos Ving?

Hos oss kan du boka kryssningar med fartyg hos rederierna Norwegian Cruise Line, Royal Carribbean International, Celebrity Cruises och Costa Cruises.

Var seglarna kryssningsfartygen hos Ving?

Fartygen seglar över hela världen, och du kan boka kryssningfartyg i Karibien, Medelhavet, Hawaii, Atlanten, Norra Europa och från Dubai hos oss.

Vilket fartyg ska jag välja?

En bra grundregel är att välja ett fartyg som erbjuder det du vill ha, t.ex. hittar du prisvärda kryssningar hos Costa Cruises, mer vuxet hos Norwegian och Celebrity och storslagna fartyg med något för alla hos Royal Carribbean. Men oavsett rederi och fartyg kan du förvänta dig fantastiska upplevelser utöver det vanliga.

Kryssningsfartyg som passar för familjen

Full fart från morgon till kväll, aktiviteter, barnklubbar, vattenland - på dessa fartyg som passar för familjekryssningen har man aldrig tråkigt!

Norwegian Prima

Norwegian Prima

Utöver härliga pooler och barnklubbar erbjuder Norwegian Prima stort arkadrum och minigolf. Som om inte det vore nog kan du som alltid drömt om att köra bil på vattnet utmana familjen i Go-kart innan man går vidare till "Galaxy Pavillion med escape room och racingsimulatorer som passar hela familjen.

Läs mer om fartyget

Odyssey of the Seas

Panoramavy 100 meter över havet

Odyssey of the Seas

Ombord på fartyget Odyssey of the Seas har man aldrig tråkigt - uppelvelser som fallskärmssimulator, VR-upplevelser och radiobilar avlöser varandra. Dessutom kan du uppleva en fantastisk panoramavy 100 meter över havet om du tar en aktur i fartygets North Star®.


Läs mer om fartyget

Icon of the Seas

Världens största vattenpark till havs

Icon of the Seas

Ombord på Royal Carribbeans senaste kryssningsfartyg hittar du utöver mängder med facciliteter, restaruanger och aktiviteter, världens största vattenpark till havs - med inte mindre än sju pooler med olika karaktär, nervkittlande vattenrutschbanor, surfsimulator och avkopplande bubbelpooler.

Läs mer om fartyget

Cost Toscana

Costa Toscana - för dig som vill kryssa italienskt

Costa Toscana

Fartyget är inspirerat av Italien och ombord möter du såväl italiensk kultur som design. Prova någon av de många restaurangerna, ta en promenad på promenaddäcket, njut av en behandling i SPA:t eller ta en tur till fartygets nattklubb. Costa Toscana gör många stopp i fantastiska städer som präglas av kultur och med längre stopp hinner du uppleva mer - några av utflykterna är dessutom utformade tillsammans med National Geographic.

Läs mer om fartyget

Wonder of the Seas

Spektakulära aktiviteter ombord

Wonder of the Seas

Ombord på ett av världens största kryssningfartyg Wonder of the Seas väntar flertalet spektakulära upplevelser - bland annat hittar du vattenrutschbanor som sträcker sig över 10 våningar, flera pooler, restauranger och upplevelser, och som om inte det vore nog... längst bak i aktern hittar du AquaTheatre där du bjuds på vattenshower och underhållning i världsklass.

Läs mer om fartyget

Norwegian Bliss

Norwegian Bliss - ett kryssningsfartyg för hela familjen

Norwegian Bliss

Hissnade vattenrutschbanor, lasergame, vattenland och gokartbana. Egentligen behöver man inte säga så mycket mer... På Norwegian Bliss trivs hela familjen, addera dessutom barnklubbar, härliga restauranger och trevliga caféer och barer så får hela familjen en riktigt härlig semester.

Läs mer om fartyget

Kryssningsfartyg som passar när man reser utan barn

Härlig atmosfär, SPA, trevliga restauranger - för er som reser utan barn passar dessa kryssningsfartyg lite extra bra!

Celebrity Beyond

Lyx och flärd ombord på Celebrity Beyond

Celebrity Beyond

Ombord på Celebrity Beyond står lyx och flärd i fokus. Ombord på Fartyget väljer du bland flertalet trevliga restauranger och barer, unnar dig härliga behandlingar i SPA:t och goda drinkar i baren. När kvällen sedan kommer finns det såväl nattklubb, casino och trevlig underhållning att välja bland.

Läs mer om fartyget

Costa Firenze

Poolområde med vattenland i bakgrunden

Costa Firenze

Ombord på Costas kryssningar är det den Italienska livstilen som står i centrum - vilket passar vuxna som reser utan barn perfekt. Ombord på Costa Firenze finns flera härliga pooler, SPA, trevliga utflykter i hamnarna och underhållning.
Läs mer om fartyget

Norwegian Viva

Norwegian Viva - lika bra för paret som singeln

Norwegian Viva

Ombord på Norwegian Viva har man flera områden där bara vuxna är tillåtet, dessutom bjuder fartyget också på restauranger med fantastisk mat och dryck, underhållning och nattklubb. Att Norwegian Cruise Line också var de bland de första att bygga kryssningfartyg med singelhytter gör att även du som reser ensam får det riktigt bra - och vill du hitta andra som reser själv finns "Studio Lounge".

Läs mer om fartyget