Haiti, Puerto Rico, St. Thomas - hotellövernattning i Miami

skeppets betyg 4,5

Paket med kryssning, flyg och hotell

  • Världens största kryssningsfartyg
  • Fyra karibiska öar
  • Två dagar ute till havs
  • Karibiens shoppingparadis St. Thomas
  • Royal Caribbeans privata paradisö
  • Stort utbud av aktiviteter ombord
  • Barn- och ungdomsklubb
  • Helpension och dricks ingår

Följ med världens största kryssningsfartyg, Symphony of the Seas, på en kryssning i drömmarnas Karibien. Under veckan får du besöka de fantastiska resmålen Labadee på Haiti, San Juan i Puerto Rico, Charlotte Amalie på St. Thomas samt Royal Caribbeans egna paradisö Perfect Day at CocoCay i Bahamas. Turen börjar och slutar i Miami och två dagar tillbringas på havet, då du kan njuta av fartygets enorma utbud av aktiviteter och underhållning.

Läs mer om kryssningen Dölj text

När Symphony of the Seas kastar loss i Miami, styr fartyget först ut på havet ett dygn. Varva ner och koppla av i en solstol, unna dig en lyxig spabehandling, ät och drick gott i fartygets eleganta och intima à la carte-restauranger och låt dig fascineras av den förstklassiga kvällsunderhållningen ombord. När du har tröttnat på att ta det lugnt, kan du kasta dig ut i någon av fartygets nervkittlande vattenrutschbanor, åka zipline, skridskor och prova på surfsimulatorn. Här finns även tillgång till mer traditionell träning som gym, klättervägg, löparbana och gruppträningspass.

Första stoppet, Labadee, är ett av Royal Caribbeans privata paradis. Här kan du bada vid Nellie´s beach och besöka vattenparken Columbus Cove eller prova Dragon's Breath Flight Line, världens längsta zipline över vatten där du hänger i en sele och glider ner mot bukten långt nedanför. Dagen därpå anländer Symphony of the Seas till Puerto Rico, en ö som bjuder på frodig regnskog och paradisstränder. Huvudstaden San Juan är en dynamisk stad där gammalt möter nytt och kontrasten mellan de spännande historiska kvarteren i gamla stan och de nya internationella finanskvarteren är stor. Här finns gott om bra restauranger och staden har också flera nöjesstråk med kasinon och barer. Nästa resmål, Charlotte Amalie på St. Thomas, är känt som Karibiens shoppingparadis med butik efter butik fylld av tax free-varor som smycken, kristall, kläder och mycket annat. Men det finns även annat att göra på den fina ön. När du stiger ombord på fartyget igen, har det blivit dags för en dag till havs, innan Symphony of the Seas lägger till vid CocoCay. Här handlar allt om strandliv. Paddla kajak, vandra längs naturstigen, njut av utsikten över Bahamas från en heliumballong eller snorkla vid korallreven som omger ön – valen är många. När dagen går mot sitt slut har det blivit dags för Symphony of the Seas att kryssa tillbaka mot Miami där turen avslutas för denna gång.

Har du andra önskemål?

Vill du inte boka ett helt paket, eller kanske ha en längre hotellvistelse? Då hjälper vi dig gärna per telefon på:

0771-995 995