• KRYSSNING

Ett dygn ombord på det familjevänliga fartyget Allure of the Seas.

Spännande utflykter i land och flera länder under en och samma resa. Kryssningar lockar med både storstäder, stränder och häftiga stopp. Och det bästa av allt - hotellet följer med på resan. På kryssningsfartygen finns det mesta du kan önska dig och risken för att bli sysslolös är liten. Följ med oss under ett fullspäckat dygn ute till havs ombord på världens största fartyg Allure of the Seas.

                 

08:00
Morgonpromenad på däck

Gillar du att ta en uppfriskande promenad eller en snabb löprunda på morgonen? Då är löparbanan på däck något för dig. Här utlovas dessutom frisk havsluft och mäktiga vyer.

08:30
Frukostlyx

När det börjar kurra i magen är det aldrig långt till närmaste matställe. Frukost går att få i både huvudmatsalen och i bufférestaurangen. Och vem kan tacka nej till en god omelett, nybryggt kaffe, färsk frukt och bakverk i överflöd?

09:30
Träning och spa

När det dåliga samvetet ger sig till känna brukar gymmet vara lockande. Varför inte inleda dagen med ett uppiggande spinningpass för att sedan lyxa till det med en avkopplande spa-behandling?

12:00
Hamburgerlunch

Hamburgerlunch på Johnny Rockets. Efter lite träning finns det inget bättre än en god lunch. På hamburgerhaket Johnny Rockets äter du i klassisk amerikansk 50-talsmiljö. Njut av välsmakande hamburgare och goda milkshakes samtidigt som du lyssnar till gamla hits från jukeboxen. Retro deluxe!

13:00
Surfing, klättring och minigolf

Bara för att fartyget är ute till havs saknas knappast spektakulära upplevelser. Passa på att utmana din höjdrädsla på klätterväggen eller sväva fram på vågorna i surfsimulatorn. Annars kan du alltid utmana familjen med en runda på minigolfbanan.

14:30
Sol och bad för hela familjen

Att njuta av solens varma strålar uppe på däck är en lisa för själen. Koppla av med en bok i en solstol, sippa på en god drink eller lek med barnen i barnpoolen.

17:00
Shoppa loss på Royal Promenade

Shoppingsugen? Då behöver du knappast misströsta. Ombord finns flera butiker där allt från souvenirer till märkeskläder säljs. Om blodsockernivån sjunker, sväng då förbi Cupcake Cupboard eller Ben & Jerry’s glassbar.

19:00
Middag bland kristallkronor och vita dukar

Njut av välsmakande mat och vackra miljöer. I huvudmatsalen kan du välja mellan flera olika rätter och maten håller mycket hög nivå. Ät så mycket du orkar. Det enda du behöver betala för är drycken.

21:00
Broadwayshow, isdans och discoglitter

Avsluta kvällen på bästa sätt med glitter och glamour. Se den professionella Broadwayshowen eller hänförs av underhållande isdans. Ladda sedan för lite discodans med ett besök i champagnebaren eller Schooner Bar. Därifrån är steget inte lågt till nattklubben som lockar med läckert inredda miljöer, glittrande discokulor och medryckande rytmer. Dansa natten lång eller sväng förbi för en sängfösare. När solen sedan går upp framåt småtimmarna kastar fartyget ankar i en ny hamn.

Nya platser väntar på att utforskas så sov inte för länge!

 

 

Vings kryssningar

När du bokar en kryssning med Ving kan du välja mellan
flera olika rutter i Medelhavet, Karibien och Dubai.

Läs mer om våra kryssningar

 

 

Kanske gillar du även dessa artiklar?