Se hotell (3)

Resor till Supetar

Supetar är ett charmigt litet resmål med låga hus, lummiga gator och en livlig liten hamn, smyckad av färgglada fiskebåtar.
När du reser med båten från Split lägger den till i hamnen i Supetar. Väl på plats tar det inte mer än någon dag att lära känna staden, de slingrande gatorna, den vackra gamla kyrkan och kanske något av alla de evenemang som äger rum under sommaren: konserter, utställningar och annat. Nere vid hamnen finns också gott om både restauranger och barer som serverar det bästa av vad både havet och ön kan erbjuda: nygrillade sardiner, oliver, frukt och skaldjur. Och givetvis öns egna viner att skölja ner det hela med. Allt till mycket rimliga priser.

Lollo och Bernie i Supetar

Boka din resa med Vings bekväma charter så kan du välja ett av öns bästa och mest familjevänliga hotell: Waterman Supetrus Resort, en stor anläggning som passar både stora och små. Här finns både barn- och vuxenpool och vill man hellre bada i havet finns en fin klapperstensstrand med kristallklart vatten nedanför hotellet, perfekt för nyfikna små snorklare. Hotellet ligger i lugna omgivningar, men det är inte långt att gå längs med strandpromenaden in till hamnen. Längs vägen finns mycket att se och göra; butiker, barer, diskotek och till och med ett litet tivoli.

Vuxensemester i Supetar

Alla hittar sitt hotell i Supetar, och ska du resa utan barn rekommenderas hotell Osam. Hotellet har en åldersgräns på 16 år och har ett perfekt läge i Supetar med närhet till både stranden och hamnen. För extra bekvämlighet ingår halvpension i resans pris och hotellets restaurang klassas som en av Bracs bästa.

Upptäck Brac

Supetar är en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka Brac. Härifrån går bussar över hela ön, och till Bol, på andra sidan ön tar resan inte mer än tre kvart . Här ligger Kroatiens kanske mest avbildade strand: Zlatni Rat, också känd som Gyllene Hornet, en triangelformad sandstrand som ändrar form beroende på väder och vind. Tycker du om att vandra har du kommit rätt, större delen av ön är landsbygd, med olivlundar, fruktodlingar, skogsdungar och gröna fält. Och här och där ligger vackra små byar där man kan få sig något att äta och dricka innan man reser tillbaka till hotellet. Det historiska Blaca-klostret sattes år 2007 upp på Kroatiens tentativa världsarvslista och är väl värt ett besök. Du hinner också utan vidare med en resa in till Split, en gammal stad med rik historia, livligt folkliv och bra shopping. Båtar går från hamnen i Supetar och tar under en timme.
Bra att veta
  • Family Garden med Lollo & Bernie
  • Hotell för vuxna
  • All Inclusive
  • Kristallklart vatten
  • Prisvärd mat och dryck
  • Lokala restauranger

Våra kunder om Supetar

SÖK DIN RESA TILL Supetar