Hotell (3)

Resor till Brac

Brac är en av Kroatiens största öar, och rymmer allt det som gjort landet populärt: stränder, fin natur, spännande restauranger och bra aktiviteter.
En resa till Brac passar både små och stora semesterfirare eftersom allt finns på nära håll, utan tröttande transporter och väntetider. Med Ving kan du resa till den lilla staden Supetar, på öns norra sida, nära både stranden och den lilla stadens centrum där det finns gott om restauranger och andra nöjen av det mer stillsamma slaget.

Sol och bad på Brac

Brac omges av stränder, de flesta av det mindre slaget, men alla med det kristallklara badvatten som gjort den kroatiska kusten så populär. Många av stränderna är också mycket barnvänliga eftersom de är rena, ganska långgrunda och nästan alltid har en kiosk eller restaurang där man kan få lite skugga och kanske en glass. Du kommer att finna att det är så lätt att resa runt på Brac att du utan vidare kan prova en ny strand varje dag, om du vill.

En smakfull semester

Om du tycker att maten är en viktig del av din resa har du kommit rätt. Här, vid Kroatiens kust, finns det gott om lokala restauranger med frestande menyer byggda på ingredienser från både hav och land. Det kan vara allt från det enkla, som nygrillade sardiner, till smakfulla gryträtter eller nylagad risotto. Om du sedan beställer det lokala vinet som ackompanjemang är lyckan fullständig.

Upplev Brac

Även om din resa handlar mycket som sol, bad och avkoppling ska du inte missa chansen att se dig omkring när du är på Brac. Du kan lätt resa runt på ön med buss, kanske kombinerat med en fotvandring i det vackra landskapet. Vill du se det gamla kejsarpalatset i Split kan du resa över med färjan på någon halvtimme, och till flera av öarna runtomkring Brac går det också regelbundna båtturer.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Brac

Resor till Brac

Supetar
  • Stränder
  • Barnvänligt
  • Restauranger & barer
Supetar är Bracs största stad, men ändå ett charmigt litet resmål med bykänsla. Det tar bara någon dag in på din resa till du lärt känna staden med dess slingrande gator och den vackra gamla kyrkan.