Se hotell (9)
Välkommen på en resa till Teneriffas myllrande huvudstad: Santa Cruz, här kan du välja bland flera olika hotell i en av öns mest spännande städer.
Santa Cruz är en riktig storstad, med shopping, restauranger och mängder av sevärdheter, så om du kan tänka dig en resa med både sol och shopping ska du ta en titt på Santa Cruz. Här finns mycket att se och göra. En promenad kan till exempel börja vid Plaza España, för att via stadens smågator ta dig till den vackra saluhallen, Mercado de Nuestra Senora de Africa. Den mesta och kanske bästa shoppingen finner du längs gågatan Calle de Castillo eller i något av de stora varuhusen. Men i Santa Cruz finns mycket mer att göra än att shoppa. Här finns det spektakulära operahuset, flera museer, vackra parker, och så klart - mängder av barer och restauranger som vant sig vid öbornas egen smak, och som därför är väl värda ett besök om du vill smaka på det spanska köket.

Sol och bad i Santa Cruz

Det bästa stället att njuta av värmen är på Tenerife Parque Maritimo, en härlig poolanläggning vid havet, ett stenkast från det vackra operahuset. Vill du hellre ha sand mellan tårna är det inte långt till en av Teneriffas vackraste stränder, Playa de las Teresitas, dit du kommer snabbt och enkelt med buss från centrum. Här finns också en utmärkt fiskrestaurang som ägs och drivs av fiskarna själva, ett besök kan bli ett av de bästa minnena av din resa.

Vings Santa Cruz

När du bokar en resa till Santa Cruz kan du välja mellan flera olika hotell, antingen högre upp i staden, nära den vackra Parque Garcia Sanabria, eller längre ner i staden, närmare havet. Om du vill ha nära till morgondoppet ska du välja ett av våra hotell med pool. En resa med extra allt får du om du bokar en kombination av resmål, så att du till exempel börjar med en vecka i Santa Cruz och sedan har en vecka på något av våra resmål längs sydkusten.
Bra att veta
  • Bra shopping
  • Restauranger och nattliv
  • Prisvärd mat och dryck
  • Hotell med fri WiFi
  • Hotell för vuxna
  • Hotell med pool

Våra kunder om Santa Cruz

SÖK DIN RESA TILL Santa Cruz