Se hotell (1)

Resor till San Miguel de Abona

San Miguel de Abona ger dig en skön resa i vackra omgivningar. Här väntar semesterglädje på ett av San Miguel de Abonas familjevänligaste hotell.
San Miguel de Abona är är ett bra val för dig som vill spela golf under semestern. I omgivningarna finns golfbanorna Golf del Sur och Amarilla Golf. Du behöver inte vara en inbiten golfare för att uppskatta en resa till San Miguel de Abona. Det räcker gott med förmågan att njuta av vackra omgivningar, lugn, sol och bad. Här finns ett mindre antal barer och restauranger. Vill du ha mer än så är det inte långt att ta sig till det större utbudet i Los Cristianos eller Playa de las Américas. Barnfamiljer kommer att stortrivas på Bahia Principe Fantasia Tenerife. Här väntar ett stort och lekfullt poolområde med ett vattenland för barn, internationell barnklubb och en rad roliga aktiviteter. Din semester blir extra bekväm eftersom All Inclusive ingår i resans pris.

Skräddarsydd semester

Om du känner för att röra på dig kan du utöver golf och poolhäng ägna dig åt vandringsturer i bergen eller kanske ett par längder i poolen. Vandrar gör du allra bäst i natursköna San Miguel. I Los Cristianos och Playa de las Américas kan du annars välja mellan en mängd vattensporter och aktiviteter. Varför inte passa på att hämta det bästa från två världar? Ett semestertips är att kombinera en vecka i San Miguel de Abona med något av våra andra resmål på Teneriffa. På så vis kan du skräddarsy din resa efter dina egna önskemål.

Hyrbil i San Miguel de Abona

En hyrbil är en god idé om du ska resa till San Miguel de Abona. Då har du full frihet att resa vart du vill och när du vill. Det kan vara upp på Teides mäktiga bergsmassiv, kanske en tur längs den vackra västkusten, eller kanske till en golfbana lite längre bort. Med egen transport är möjligheterna närmast outtömliga, och du får en resa full av intryck och upplevelser.
Bra att veta
  • Kort transfer
  • All Inclusive
  • Kombinera resmål
  • Bra pris på hyrbil

Våra kunder om San Miguel de Abona

SÖK DIN RESA TILL San Miguel de Abona