Se hotell (24)

Resor till Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz är en genuin och charmig stad i den vackra Orotavadalen. Här har Ving hotell för alla smaker och flera av dem har uppvärmd pool.
Puerto de la Cruz ligger längst ner i den prunkande gröna Orotavadalen, en böljande blomsterträdgård som sträcker sig upp mot vulkanen Teides sluttningar. Under din resa till Puerto de la Cruz får du uppleva en äkta kanarisk stad med gammaldags charm, där man badar i enorma havsvattenpooler som skapats av Lanzarote-arkitekten César Manrique. Plaza Charco, torget i stadens centrum, är en trevlig blandning av barer och restauranger. Ett stenkast därifrån ligger fiskehamnen och de underbara gamla stadsdelarna med trånga gränder och de klassiskt kanariska balkongerna i pinjeträ. Vildvin och bougainvillea klättrar uppför husfasaderna och pelargonerna lyser röda i alla blomkrukor. Det finns en mängd kvartersrestauranger och tapasställen, men också internationella restauranger. Kvällslivet är trevligt för alla åldrar med många pubar och barer samt ett par diskotek. I trakten runt Puerto de la Cruz finns flera vingårdar som erbjuder olika lokala vinprovningar, antingen på en arrangerad utflykt eller på egen hand. Om du tycker att shopping är en viktig del av din semester ska du välja Puerto de la Cruz, här finns butiker av alla de slag, med både kända internationella märken, och mer unikt kanariska artiklar.

Hotell för alla smaker

När du bokar en resa till Puerto de la Cruz kan du välja att bo som det passar dig: hotellrum eller lägenhet, enkelt eller lyxigt. Vill du bo på ett av Teneriffas bästa hotell ska du ta en titt på Hotel Botánico, ett legendariskt hotell intill den botaniska trädgården i Puerto de la Cruz. Ving erbjuder också några av ortens bästa lägenhetshotell – flera med uppvärmd pool, både i centrum och i stadens lugnare utkanter. Naturligtvis kan du också välja ett hotell där du kan boka till All Inclusive, för en verkligt avkopplande resa.

Nordiska favoriter

I Puerto De Cruz finns flera hotell som blivit favoriter bland nordiska gäster, som till exempel Skyview Hotel, (tidigare Tenerife Ving), dit många återkommer år efter år för både läget, den härliga takterrassen och de praktiska lägenheterna. Ett annat exempel är Masaru, med en stor trädgård och ett fint läge strax ovanför Puerto de la Cruz.

Upptäck Teneriffa

Puerto de la Cruz är en idealisk utgångspunkt för att upptäcka denna spännande och varierande ö. Här finns Spaniens högsta berg, här finns små byar och här finns dramatisk natur. Det bästa sättet att uppleva allt detta är att boka en hyrbil tillsammans med din resa, då kan du resa runt i din egen takt och stanna till när du vill. Hos Ving kan du boka en hyrbil från tre dagar och uppåt, samtidigt som du bokar din resa.
Bra att veta
 • Hotell för vuxna
 • Lyxhotell
 • Bra restauranger
 • Bra shopping
 • Bra pris på hyrbil

Våra kunder om Puerto de la Cruz

SÖK DIN RESA TILL Puerto de la Cruz

Erbjudanden till Puerto de la Cruz

Coral Teide Mar
Coral Teide Mar
Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spanien
 • Flyg + del i Enrumslägenhet
 • 1 vecka
 • Avresa 26 nov 2024 från Göteborg-Landvetter
Flyg + hotell, 1 vecka
26 nov 2024 från Göteborg-Landvetter
Masaru
Masaru
Puerto de la Cruz, Teneriffa, Spanien
 • Flyg + del i Enrumslägenhet
 • 1 vecka
 • Avresa 8 dec 2024 från Stockholm-Arlanda
Flyg + hotell, 1 vecka
8 dec 2024 från Stockholm-Arlanda