Se hotell (15)

Resor till Los Cristianos

Los Cristianos har en fin strand och ett trevligt kvällsliv, och när du reser med Ving kan du välja bland ett tiotal lägenhetshotell - året runt!
Los Cristianos är ett lugnt och trivsamt resmål på Teneriffas sydkust, bara en kvarts resa från flygplatsen. Här väntar fina stränder, mysiga restauranger, bra golf och flera trevliga utflyktsmål på nära håll. Även om Los Cristianos har vuxit ihop med Playa de las Américas, har byn en egen, lite lugnare karaktär. Här är miljön mer kanarisk, med caféer och lokala spanska restauranger och butiker. Allt ligger samlat kring stranden, den palmkantade strandpromenaden och byns levande centrum, som till stora delar är bilfritt.

Hotell på stranden i Los Cristianos

Många av Vings hotell i Los Cristianos är gamla trotjänare, som fått många nöjda stamkunder att resa till Los Cristianos år efter år. Ett exempel är Don Jose, ett våra hotell på strandpromenaden. Ett annat är Solmar, också det med många nöjda gäster genom åren. Här bor du i bekväma lägenheter där du kan koppla av och njuta av det spanska vardagslivet. Vill du sedan ta ett bad behöver du bara korsa strandpromenaden så står du med fötterna i strandens varma sand.

Stränderna i Los Cristianos

Två fina stränder ligger på var sin sida om hamnen i Los Cristianos. Playa de las Vistas, som ligger på gränsen till Playa de las Américas, är den största och bästa stranden på hela Teneriffas sydkust. Här finns allt du kan tänka dig av sol och bad. Men vill du ha en strand på närmare håll behöver du som sagt bara korsa strandpromenaden i Los Cristianos så står du på den breda och skyddade stranden.

Mäktiga Teide

Teneriffa är en upplevelseö med mycket vackert landskap. Ett tips är att hyra en bil när du här, så att du kan resa runt i egen takt. Bakom Los Cristianos tornar bergen upp sig, en blandning av gröna pucklar och massiva bergsryggar, och allra mäktigast är den slocknade vulkanen Teide, 3718 meter över havet. Vägen upp är liten och slingrig, men i bra skick och med en ständigt bedårande utsikt. En egen bil är också en bra idé om tänker spela golf under din resa. Här på den södra sidan av Teneriffa finns flera kända golfbanor, och har du egen bil kan du lätt resa till den som passar dig bäst för dagen.
Bra att veta
 • Lokala restauranger
 • Prisvärd mat och dryck
 • Fina sandstränder
 • Kort transfer
 • Lägenhetshotell
 • Hotell på stranden

Våra kunder om Los Cristianos

SÖK DIN RESA TILL Los Cristianos

Erbjudanden på resor till Los Cristianos

Tenerife Sur
Tenerife Sur
Los Cristianos, Teneriffa, Spanien
 • Flyg + del i Tvårumslägenhet med balkong mot gatan
 • 1 vecka
 • Avresa 15 dec 2024 från Malmö
Flyg + hotell, 1 vecka
15 dec 2024 från Malmö
Mar y Sol
Mar y Sol
Los Cristianos, Teneriffa, Spanien
 • Flyg + del i Enrumslägenhet FAMILY, typ C balkong mot havet
 • 1 vecka
 • Avresa 26 nov 2024 från Göteborg-Landvetter
Inkl. halvpension
Inkl. halvpension
Flyg + hotell, 1 vecka
26 nov 2024 från Göteborg-Landvetter