Se hotell (6)

Resor till Playa del Cura

Playa del Cura är ett av Gran Canarias mest solsäkra resmål. Här kan du och din familj ha en skön semester på vårt Ocean Beach Club.
Välkommen till Playa del Cura, en lugn och fridfull semesterort mellan populära Puerto Rico och pittoreska Puerto de Mogán, på Gran Canarias solsäkra sydkust. Här finns en liten badvik med klart och fint vatten, eftersom botten består av grovkornig sand och småsten. Inte långt härifrån ligger också Playa de Amadores, med en av öns finaste stränder. Playa del Curas lilla centrum består av ett litet shoppingcenter med ett begränsat urval av restauranger, barer och andra nöjen. Söker man ett större utbud, går det fort och enkelt att resa till både Puerto Rico och Playa del Inglés. I Playa del Cura hittar du bland annat ett av Gran Canarias bästa familjehotell. Det är inte att undra på att Ving har så nöjda gäster här.

Barnvänligt boende med Ving

Bokar du en resa med Vings bekväma charter till Playa del Cura kan du förstås bo bra. Vårt bästa hotell för barnfamiljer är Ocean Beach Club, en riktig oas med utsikt över Atlanten. Hotellet är designat för att erbjuda familjelyx utöver det vanliga och erbjuder aktiviteter som passar både stora och små. Självklart finns också våra populära maskotar Lollo & Bernie på plats, även på sommaren. Du kan också boka en svit med tillgång till privat pool direkt från terrassen, så kallad Swim Out.

Stränder och nöjen

Bara en kort resa från Playa del Cura ligger Amadores, med en av öns finaste stränder. Ortens lilla centrum består av ett litet shoppingcenter med ett ganska begränsat urval av restauranger och barer. Är du sugen på ett större utbud av ovanstående är det lätt att resa över till Puerto Rico, eller ännu bättre, Playa del Inglés, med mängder av restauranger, butiker och nöjen.

Puerto de Mogán och Puerto Rico

Det finns gott om utflyktsmål i närheten av Playa del Cura. Puerto de Mogán är en charmig liten och lugn fiskeby med moderna inslag. Hamnen är byns naturliga centrum och här sätter färgglada fiskebåtar och gästande segelbåtar sin speciella prägel på omgivningen. Puerto Rico är en av Gran Canarias mest omtyckta semesterorter, som vuxit rejält de senaste åren. Stranden är välskött, med solstolar och små trevliga lunchställen. Två pirer skyddar mot höga vågor, så även de små barnen kan bada här.
Bra att veta
  • Ocean Beach Club
  • Hotell på stranden
  • Mycket nöjda gäster
  • Resor året runt
  • Hotell med Swim out
  • Solsäkert

Våra kunder om Playa del Cura

SÖK DIN RESA TILL Playa del Cura