Se hotell (10)

Resor till Playa de Amadores

Välkommen till Playa de Amadores - en av Gran Canarias nyaste semesterorter, med fräscha hotell och en underbart vacker vit strand.
Amadores ligger i en dal som öppnar sig mot Atlanten. Dess största attraktion är den halvmåneformade stranden som ligger väl skyddad av en kraftig pir, inne i en liten bukt. Längs strandpromenaden ligger ett antal trevliga restauranger och caféer, som gjorda för långa och sköna strandluncher. Och när det är dags för shopping, är det bara att strosa in till Puerto Ricos affärer på den sköna gångvägen längs vattnet. Det tar bara 20 minuter.

Stranden i Amadores

Amadores har en lång och tropiskt vit strand. Hit ska du resa om du vill bo bekvämt och leva ett behagligt strandliv. Den fina Amadoresstranden, som anlades för några år sedan, är idag en av Gran Canarias bästa stränder, en halv kilometer lång och bred som en fotbollsplan. Den är täckt av gnistrande vit sand, och här kan du gå barfota utan risk för att bränna fötterna, även när solen står som högst. Du kan lata dig i en solstol antingen på stranden eller ute på piren, där det fläktar lite mer och man slipper sanden mellan tårna.

Vings Playa de Amadores

Ska du resa med barn? Då rekommenderar vi barnvänliga Mirador del Atlantico. Här bor du med en underbar utsikt över Amadores-dalen och Atlanten, i fräscha och rymliga lägenheter med plats för upp till sex personer. Här finns uppvärmda pooler, aktiviteter för alla åldrar, underhållning och mycket annat som en barnfamilj kan önska.

Lyxsemester i Amadores

Om du ska resa för att verkligen skämma bort dig själv -eller någon annan- har vi flera hotell att erbjuda i Amadores, både med och utan spa, och på flera av dem kan du boka till en bekväm All Inclusive, för en verkligt avkopplande semester.
Bra att veta
  • Fina sandstränder
  • All Inclusive
  • Resor året runt
  • Lång strandpromenad
  • Lyxhotell

Våra kunder om Playa de Amadores

SÖK DIN RESA TILL Playa de Amadores