Hotell (25)

Resor till Fuerteventura

Under en resa till Fuerteventura kan du se fram mot milslånga stränder, familjevänliga hotell och lite lägre priser för dig som gärna går ut och äter.
En resa till Fuerteventura är rätt val för dig som vill ha en lite stillsammare semester. Här är tempot lugnare och besökarna färre än på till exempel Gran Canaria och Teneriffa. Ving erbjuder fyra olika resmål, den mysiga staden Corralejo, vindsurfarnas paradis Jandía, Costa Calma med sina milslånga stränder samt den charmiga fiskebyn El Cotillo. Får du svårt att välja kan du alltid boka en resa där du kombinerar flera resmål, så att du får se mer av ön.

Bo bra på Fuerteventura

Oavsett vilket resmål du väljer för din resa kan du vara säker på att hitta ett hotell som passar både dig och ditt ressällskap. Om du ska resa med barn rekommenderas barnvänliga Sol Fuerteventura Jandia, där All Inclusive går att köpa till. Vill du bo lite mer lyxigt finner du femstjärniga lyxhotell i både Jandía och Corralejo, liksom hotell med All Inclusive.

Upptäck Fuerteventura

Stora delar av ön är fortfarande ganska orörd av turismen och det är en god idé att boka en hyrbil till din resa. Med egen transport kan du resa runt på ön, till den gamla huvudstaden Betancuria, till en strand som du får ha helt för dig själv, eller kanske till den där lilla restaurangen uppe i bergen som du fått tips om. Fuerteventura är en ö som är som gjord för egna upptäcktsfärder, med bra vägar, måttliga avstånd och mycket att se och uppleva.
Hitta ditt hotell
Sök din resa till Fuerteventura

Resor till Fuerteventura

Jandía
  • Restauranger & barer
  • Shopping
  • Aktiviteter (se & göra)
Kilometerlånga stränder, hotell av yppersta klass och ett Family Garden med All Inclusive för alla barnfamiljer. I Jandía finns allt för en lyckad semester.
Corralejo
  • Barnvänligt
  • Restauranger & barer
  • Aktiviteter (se & göra)
Varför inte resa till Corralejo med hela familjen? Givetvis kan du boka en semester med All Inclusive.
Costa Calma
  • Restauranger & barer
  • Aktiviteter (se & göra)
Härligt långa stränder och hotell vid stranden eller kanske bara avkoppling i naturliga omgivningar. Välkommen på en resa till Costa Calma.
El Cotillo
El Cotillo ligger på Fuerteventuras västkust, med fina stränder och bra förhållanden för surfare.