Se hotell (9)
Jandía är ett resmål med milslånga, barnvänliga stränder och hotell som passar för hela familjen.
Jandía ligger vid en av de finaste stränderna på Fuerteventura. Hit reser alla sorters människor, inte minst vindsurfare, eftersom världsmästerskapen i vindsurfing hålls här i augusti varje år. Jandías centrum ligger längs en gata som går mellan stranden och hotellområdet. Här har du restauranger, pubar, barer, spelhallar och affärer på rad. Vill du ha variation till strandlivet kan du vandra i bergen som ligger bakom Jandía. Öns högsta berg, Pico de la Zarza, som är 807 meter högt, ligger i närheten och därifrån har du en fantastisk utsikt över havet. Söker du efter mer genuin spansk bebyggelse ska du gå längs den fina strandpromenaden till det lilla fiskeläget Morro Jable. Här hittar du fina fisk- och skaldjursrestauranger, några barer och diskotek.

Jandias milslånga strand

I Jandia finns en tre mil lång, vit sandstrand som på vissa ställen är 100 meter bred. Till största delen är den långgrund, vilket gör att den är mycket populär bland barnfamiljer. Du hittar lätt en egen del på stranden, där du får sola och bada så gott som ostört, något som tillsammans med det solsäkra klimatet gör att många naturister väljer att resa till Jandia och dess härliga strand.

Barnvänliga hotell i Jandia

Det är inte bara stranden som är barnvänlig i Jandia. Bokar du en resa hos Ving kan du också välja barnvänliga hotell. På många av dem ingår frukost i priset, och de flesta ligger bara en kort promenad från stranden. Ta till exempel en titt på Vings Family Garden-hotell Fuerteventura Princess eller Family Selection-hotellet Sol Fuerteventura Jandia All Suites. Båda hotellen ligger i närheten av stranden, är barnvänliga och som grädden på moset så antingen ingår All Inclusive eller går att köpa till. Som gjort för en skönt avkopplande familjesemester.
Bra att veta
  • Kilometerlånga sandstränder
  • All Inclusive
  • Family Garden
  • Lång strandpromenad
  • Barnvänliga stränder
  • Solsäkert

Våra kunder om Jandía

SÖK DIN RESA TILL Jandía