Se hotell (10)
Corralejo är ett lagom stort resmål, med en skönt avspänd atmosfär och hotell som erbjuder både lyx och All inclusive.
Det är till det lilla fiskeläget Corralejo du ska resa om du längtar efter ett idylliskt semestermål där havet bokstavligen talat finns runt knuten. På morgnarna kan man se fiskebåtarna komma in med nattens fångst från Atlanten, och på kvällen trängs samma fångst på menyerna i någon av de små restaurangerna i Corralejos gränder. Till stränderna i och utanför Corralejo reser både vindsurfare och soldyrkare för att njuta av en skön semester. Hotell finns för alla smaker; med eller utan All Inclusive, lyx eller lite enklare, barnvänligt eller mera för vuxna, och eftersom staden är precis lagom stor finns det varken för mycket eller för lite av någonting.

Ät gott i Corralejo

Stadens äldre delar har låga hus, smala gränder, ett litet bilfritt torg och en trevlig liten hamn där många samlas framåt eftermiddagen och kvällen. Här ligger många av Corralejos restauranger, flera av dem med pinfärsk fisk och skaldjur på menyn, och varför inte ett vin från Kanarieöarna till det? I Corralejo finns också gott om butiker med både designerkläder och andra modeartiklar, och som alltid på Kanarieöarna har de flesta butiker öppet så sent att du har gott om tid att shoppa efter middagen om du vill.

Corralejos stränder

Inne i Corralejo finns tre små stränder som följer tidvattnets växlingar, men de är ingenting i jämförelse med Las Dunas-stranden, som ligger fem kilometer utanför byn. Las Dunas nationalpark består av 30 kvadratkilometer med fantastiska stränder och enorma sanddyner, så här behöver du aldrig trängas.

Semester för vuxna i Corralejo

Ving erbjuder resor till flera riktigt bra hotell i Corralejo, där du kan räkna med en avkopplande semester i lugna omgivningar. På flera av dem ingår dessutom All Inclusive i priset, så du kan äta och dricka det du vill, när du vill, utan att behöva tänka på notan. Vill du bo vid stranden rekommenderas Gran Hotel Atlantis Bahía Real.
Bra att veta
  • Fina stränder
  • Bra restauranger
  • All Inclusive
  • Lyxhotell
  • Hotell för vuxna

Våra kunder om Corralejo

SÖK DIN RESA TILL Corralejo