Se hotell (5)
Costa Calma är rätt ställe att resa till om du vill varva skönt strandliv med spännande utflykter på egen hand.
Costa Calma är en lite stillsam och grönskande ort på Fuerteventuras sydkust, uppbyggd runt en liten by vid namn Canada del Rio. Hit ska man inte resa för nattliv eller nöjen, utan för att njuta av stranden, den lugna atmosfären och kanske en och annan utflykt runt ön för att få lite omväxling. Fast i Costa Calma finns allt du kan behöva på semestern: sol, stränder och hotell för alla smaker, vare sig du reser med eller utan barn. Skulle du få lust att röra på dig finns en hel del vattensporter att välja bland, och lite längre ner på kusten: Playa Sotavento, känd för både vind- och kitesurfing.

Stränderna i Costa Calma

I Costa Calma finns mycket att välja på. Om du vill kan du bada på en ny strand varenda dag under din resa. Playa de Sotavento är flera mil lång, medan stranden i Costa Calma nöjer sig med några kilometer gyllengul sand och utmärkta faciliteter. Är du lite äventyrlig hyr du en bil och ger dig ut på en upptäcktsresa på Fuerteventura. Du kommer säkert att hitta en favorit bland öns över hundra stränder.

Vings hotell i Costa Calma

Boka en resa hos Ving till Costa Calma, så kan du välja mellan flera olika hotell, alla med sina fördelar. Du kan välja hotell med gym, med spa eller kanske ett som ligger bara några minuter från stranden.
Bra att veta
  • Fina sandstränder
  • Hotell på stranden
  • Hotell med spa

Våra kunder om Costa Calma

SÖK DIN RESA TILL Costa Calma