75 min spabehandlingar på Sunwing
Sunwing

75 minuters spabehandlingar

Här kan du läsa mer om våra 75 minuters spabehandlingar.

Ansiktsbehandlingar

Anti-age
I behandlingen ingår en avkopplande ryggmassage, rengöring, peeling, varma handdukar, en speciell anti-age massage, ansiktsmask, hand- och armmassage och avslutningsvis en närande creme.Kroppsbehandlingar

Aroma Experience Massage
Avkopplande skön helkroppsmassage som utförs av Maria Åkerbergs lyxiga Aroma olja. Helkropp inkl. Ansikts och skalpmassage.

Relaxing Massage
En mjuk och avstressande massage med varm ekologisk olja. Underbar massage för alla åldrar. Helkropp inkl. ansikte och skalp.

Mother-to-be
En skön och avslappnande ansikts- och kroppsbehandling för blivande mammor. Denna behandling anpassas individuellt efter var i graviditeten man befinner sig.


Sunwing/OBC Ritual
En topp till tå behandling. Helkroppsmassage samt en Express Face ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och avslutande creme. Behandlingen utförs med produkter från Maria Åkerberg.

Behandlingar för fötter & ben

Spa Pedicure
Lite lyxigare fotbehandling, vi börjar med ett skönt fotbad som mjukar upp huden, naglarna klipps, och hälarna filas. Fötterna masseras och behandlingen avslutas med både lackning och en längre massage.

Så här bokar du
Min sida kan du välja att boka till ett Spa-paket på din ordinarie bokning. Du kan också ringa 0771-995 995 så hjälper vi dig. Lämplig tidpunkt och vilken/vilka behandlingar du vill ha bestämmer du på plats.

Åldersgränsen på våra Spa är 15 år (gäller ej Spa together, Teen Face eller Spabehandlingar för barn).

Boka spabehandling