50 min spabehandlingar på Sunwing
Sunwing

50 minuters spabehandlingar

Här kan du läsa mer om våra 50 minuters spabehandlingar.

Ansiktsbehandlingar

Anti-age
I behandlingen ingår rengöring, peeling, varma handdukar, en speciell anti-age massage, ansiktsmask, hand- och armmassage och avslutningsvis en närande creme.

Classic Face
Klassisk djuprengörande ansiktsbehandling. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, varma Oshibori handdukar, ånga och djupengöring, ansiktsmassage, mask och avslutande behandlande creme. Behandlingen utförs med produkter från Maria Åkerberg.Kroppsbehandlingar

Aroma Experience Massage
Avkopplande skön helkroppsmassage som utförs av Maria Åkerbergs lyxiga Aroma olja. Helkropp.

Body Scrub Ritual
En underbar peeling som rengör och mjukar upp kroppen. Helkropp peeling och ryggmassage.

Classic Massage
Spända muskler mjukas upp av djupgående klassisk massageteknik. Helkropp.

Hot Stone Massage
En avstressande och balanserande massage med varma lavastenar som löser upp blockeringar och mjukar upp stela och ömma muskler. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen och är mycket avslappnande. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Hot stone massage passar dig som vill ha en helhetsupplevelse för både kropp och själ.

Relaxing Massage
En mjuk och avstressande massage med varm ekologisk olja. Underbar massage för alla åldrar. Helkropp.

Mother-to-be
En skön och avslappnande ansikts- och kroppsbehandling för blivande mammor. Denna behandling anpassas individuellt efter var i graviditeten man befinner sig.


Teen Ritual
Teen Ritual består av en härlig och avkopplande kroppsmassage följt utav en Teen Face ansiktsbehandling med rengöring, peeling, djuprengöring, mask och en avslutande creme.

Behandlingar för fötter & ben


Classic Pedicure
Behandling för dig som har friska fötter. Vi börjar med ett skönt fotbad, naglarna klipps, förhårdnader avlägsnas, fötterna filas och du får fot- och benmassage. Välj avslutningsvis mellan lackade naglar eller längre massage.

Foot & Leg Massage
Djupgående massage av fötter och underben, som får spända muskler att slappna av.

Så här bokar du
Min sida kan du välja att boka till ett Spa-paket på din ordinarie bokning. Du kan också ringa 0771-995 995 så hjälper vi dig. Lämplig tidpunkt och vilken/vilka behandlingar du vill ha bestämmer du på plats.

Åldersgränsen på våra Spa är 15 år (gäller ej Spa together, Teen Face eller Spabehandlingar för barn).

Boka spabehandling