En bättre avslutning på semestern

Semester hela vägen. Vad ska man göra sista dagen på semestern när man ska flyga hem på kvällen? Vad sägs om en flodtur, strandhäng och middag följt av transport till flygplatsen?

  Snabbfakta

 • Dag:
  Lördag
 • Längd:
  Heldagsutflykt Ca. kl. 12.00-23.30
 • Pris:
  55 EUR per vuxen, 35 EUR per barn.

  Pris från Alanya: 55 euro/vuxen, 35 euro/barn. Pris från Side: 50 euro/vuxen, 35 euro/barn. Lunch och middag ingår, drycker finns att köpa. Observera att transport till flygplatsen ingår i utflykten.
 • Språk:
  Skandinavisktalande guide.
 • Bra att ta med:
  Badlakan/handduk, solkräm och badkläder.
 • Övrigt:
  Bussen med bagaget följer oss hela vägen, så du kan bada på stranden och på Coppa Beach och sedan byta om innan vi kör iväg till flygplatsen. Enklare duschfaciliteter finns på Coppa Béach Club.
 • Så här bokar du:
  Utflykten kan under högsäsong vanligtvis bokas i förväg, antingen i samband med att du bokar din resa eller genom att logga in på ”Min sida”. I mån av plats samt i början och slutet av säsongen kan du normalt boka utflykten på resmålet genom att ta kontakt med en Vingvärd.
Semestern är nästan slut, men med Ving kan du ha semester hela vägen till flyget. När alla väskor är packade kommer vi och hämtar upp dig för en härlig dag då du kan njuta av en avkopplande båttur längs med Manavgat-floden. Under turen kan du låta dig förtrollas av det lugna vattnet och den friska luften. Manavgat-floden är inte bara vacker, den har också en rik historia och har varit en viktig del av regionens kultur och ekonomi i århundraden. Floden är känd för sina klara vatten och är hem för ett rikt fågelliv, vilket gör den till en populär plats för fågelskådning och natursköna utflykter.

När ni når båtens slutdestination är vi framme vid flodmynningen vid Medelhavet. Här gör vi ett stopp där du serveras lunch och även får chansen att svalka dig i flodens svala vatten. Om du föredrar varmare vatten finns havet precis på andra sidan stranden. Det finns ett skjul där man kan köpa färskpressad apelsinjuice eller de utsökta turkiska pannkakorna, Gözleme.

Sedan tar vi oss vidare till en beach club i Sides grannby Kumköy. Här du har chans att fånga de sista solstrålarna innan solen går ner. Efter en tid på stranden serveras middag där man får välja mellan kyckling och kött. Här har du även möjlighet att fräscha upp dig med en uppfriskande dusch i deras utedusch och göra dig redo för din hemresa. Guiden på utflykten säger till när just din buss går till flygplatsen.

Praktisk information

Var blir jag upphämtad när jag ska åka på en utflykt? Hur fungerar det med betalning eller dricks? Här hittar du allt du behöver veta om våra utflykter.