VANDRINGSFESTIVALER

Välkommen på vandringsfestival!

Festival med vandring? Ja det stämmer! Vandringsfestivaler är ett fenomen som blir allt mer populärt för varje år, och som dyker upp på allt fler ställen runt om i värden. Är du en person som gillar att vandra och möta nya kulturer? Då är detta något för dig.

På våra tre resmål Madeira, Teneriffa och Gran Canaria har du möjlighet att delta på de populära vandringsfestivalerna. Alla är välkomna och man kan delta som grupp, par, vänner eller på egen hand. Eftersom det är många som deltar hittar man alltid någon att prata med, oavsett om det är på svenska, engelska eller något annat språk som konversationen sker på.

Läs mer Datumen för festivalerna varierar från år till år, men de förekommer alltid i den månad som vi anger. För att se vilka datum som är aktuella behöver du därför själv följa länkarna nedan till respektive festivals hemsida.Dölj

Vandringsfestivalerna arrangeras inte av Ving, utan lokalt på respektive resmål. Vänligen observera att arrangemangen genomförs på andra språk än svenska.

Vandringsfestivaler