Tillval hos Ving

Skräddarsy din semester så att den passar just dig med våra praktiska tillval. Du kan bland annat lägga till extra bagagevikt, reseförsäkring, specifik sittplats på flyget, taxfree och hyrbil. Du bokar de tillval du önskar i samband med att du bokar din resa, eller i efterhand via Min Sida.

Innan resan

Tillval som hjälper dig ha full kontroll innan avresa

Av- och ombokningsförsäkring

Med Vings av- och ombokningsförsäkring får du möjlighet att boka om din charterresa om du skulle få ändrade planer.

Avbeställningsförsäkring

Med Goudas avbeställningsförsäkring för reguljära paketresor kan du få dina pengar tillbaka om något oförutsett händer som hindrar dig från att resa. Avbeställningsförsäkringen gäller helt utan självrisk.

Reseförsäkring

Visste du att hemförsäkringens reseskydd inte alltid täcker om olyckan skulle vara framme på semestern? Med Goudas reseförsäkring får du ersättning från första kronan om något skulle hända på resan, helt utan självrisk.

Extra bagage

Det är inte alltid lätt att få plats med allt som behövs under semestern. Spara tid och pengar genom att förboka extra bagage, så kan du packa allt du behöver – och lite till.

Parkering på flygplatsen

Tar du bilen till flygplatsen? Förboka parkering så slipper du fundera på var du ska ställa bilen någonstans. Dessutom får du bra priser genom Ving.

Klimatkompensera

Du kan klimatkompensera din resa genom vår samarbetspartner GreenSeat. Kompensationen betalas in direkt till GreenSeat som investerar pengarna i olika typer av projekt för hållbar energi i utvecklingsländer.

Under flygresan

Varför inte lyxa till din flygresa lite?

Sittplatser på flyget

Fönsterplats eller extra benutrymme? Vid mittgången eller nära en toalett? Förboka ett specifikt säte till flygresan så kan du se till att du hamna på din favoritplats.

Taxfree

Välj och vraka bland mer än 1.200 varor – allt till riktigt bra priser som är upp till 50 % lägre än i den vanliga handeln. Din beställning får du levererad direkt till sätet på flygplanet. Enkelt och bekvämt.

Mat på flyget

Beställ någon av våra omtyckta måltider ombord och anländ mätt och belåten till ditt resmål. Vi serverar alltid barnen först, så att deras föräldrar kan njuta av maten i lugn och ro.

På resmålet

Få ut det mesta av din semester

Transfer
Transfer till och från flygplatsen

Med busstransfer på resmålet tar du dig smidigt och enkelt till och från hotellet. Vings personal möter dig på flygplatsen vid ankomst och på hemresan anländer bussen i god tid till flygplatsen. Du kan boka transfer till din resa på Min Sida.

Hyrbil

Förboka hyrbil och upptäck smultronställen bortom de vanliga turiststråken. Vi samarbetar med AVIS och kan erbjuda priser som är upp till 40 % billigare jämfört med när du bokar på plats.

Utflykter
Utflykter

Varför inte krydda din semester med en utflykt eller två? Vi har satt ihop ett noga utvalt och utprovat utflyktsprogram. På resmålets sida på Ving.se kan du läsa mer om vilka utflykter som finns. Du kan även förboka vissa utflykter via Min Sida.

På utvalda hotell

Skräddarsy din hotellvistelse