Vings av- och ombokningsskydd

Just nu ingår vårt av- och ombokningsskydd (värde 249:- - 489:- per person) när du bokar en charterresa hos.

Utöver att du får tillbaka pengarna inom 7 dagar om din resa skulle bli inställd och du får fri ombokning fram till 30 dagar före avresa.

Skyddet ger dig bl.a.:

  • Öppet köp i 3 månader
  • Fria ombokningar
  • Fria namnändringar
  • Avbokning vid sjukdom och uppsägning
  • Bo kvar-garanti

DETTA INGÅR I SKYDDET

Just nu bjuder vi på vårt av- och ombokningsskydd (värde 249:- - 489:- per person)

Öppet köp i 90 dagar
Du har öppet köp i 90 dagar när resan bokas mer än 180 dagar innan avresa.
Det vill säga att du utan kostnad kan ändra eller avboka din resa i öppet köp-perioden på 90 dagar.

Fri ombokning
Har det dykt upp nått annat datumet ni tänkte resa? Inga problem, du får boka om din resa kostnadsfritt fram till 30 dagar innan avresa. Resan kan dock ej bokas om till ett rabatterat alternativ.

Fria namnändringar
Har någon i resesällskapet fått förhinder? Då kan du kostnadsfritt byta namn på personen med skyddet.

Avbokning vid sjukdom
Blir du eller någon nära anhörig akut sjuk, får du avboka din resa och få pengar tillbaka. 

Avbokning vid uppsägning
Du får avboka resan och pengar tillbaka om du skulle ha oturen att drabbas av uppsägning.

Bo kvar om någon i ditt sällskap avbokar
Skulle någon i ditt sällskap behöva avboka med kort varsel p.g.a sjukdom får du och övriga i sällskapet bo kvar i det bokade boendealternativet utan extra kostnader.

Pris per person (barn 2-11 år)

Medelhavet: 249:- (179:-)
Kanarieöarna, Madeira, Egypten: 329:- (229:-)
Gambia, Karibien, Kap Verde, Thailand, Vietnam: 489:- (329:-)

Av och ombokningsskydd gäller på resor med charterflyg. För resor med reguljärflyg kan du teckna en separat avbeställningsförsäkring.

Även Grupp & konferensresor har särskilda villkor för Avbokningsskydd, se: Avbokningsskydd vid Grupp och Konferensresor.

Öppet köp i 3 månader

Öppet köp i 90 dagar

"Vi brukar alltid boka sommarresan redan i januari, för att vara säkra på att få vårat favoritrum. I mars hade vi oturen att få en vattenskada i köket. I samband med att vi behövde byta rör passade vi på byta ut vårt gamla kök. Eftersom vi hade av- och ombokningsskydd kunde vi avboka resan och använda pengarna till köksrenoveringen."

Fri ombokning

Fri ombokning

"Vi hade planerat en resa till Sunwing Alcudia i början av juni i samband med att skolorna slutar. Min son Johan fick då möjlighet att delta i ett fotbollsläger samma vecka. Tack vare att vi hade Vings av- & ombokningsskydd kunde vi boka om vår resa till veckan efter istället. Helt utan kostnad. Alla glada & nöjda!"

Om någon blir sjuk

"Förra våren skulle jag och min fru åka och spela golf i Turkiet en vecka. Tanken var att min Svärmor Ulla skulle ta hand om vår dotter Lina 6 år. Oturen var tyvärr framme. Ulla ramlade och bröt benet någon vecka innan vi skulle åka. Vi fick i princip tillbaka det allra mesta av resan tack vare skyddet."

Bo kvar-garanti

Bo kvar-garanti

"Vårt kompisgäng brukar åka på sommarsemester varje år. För att hålla kostnaderna så låga som möjligt, brukar vi boka lägenheter där vi bor flera tillsammans. Förra året kunde en av de andra inte åka med p.g.a. sjukdom. Då vi alla hade Vings av- och ombokningsskydd så slapp vi betala den merkostnad det annars skulle innebära för oss andra att bo kvar i samma lägenhet."

Också hos Ving