Se hotell (3)

Resor till Koh Tao

Bokar du en resa till charmiga Koh Tao väntar en gemytlig liten ö som bjuder på snorkling och dykning i världsklass.
Många väljer att resa till Koh Tao för den fantastiska dykningens skull, men öns dramatiska inre, med vackert rundade klippor och frodigt grön djungel, är värd minst lika mycket uppmärksamhet som de gnistrande korallerna och det rika undervattenslivet. Här glider semesterdagarna förbi i en jämn och behaglig rytm, där varje dag har sin höjdpunkt. Det kan vara ett dyk vid Green Rock, en grillad tonfisk och en iskall öl i solnedgången vid Sairee Beach eller kanske en fotvandring till öns högsta punkt; Two View.

Boende på Koh Tao

Längs västkusten ligger det mesta och bästa av öns nöjesliv och hotell, framförallt utmed Sairee Beach och Mae Hat Beach. Bokar du din resa till Koh Tao med Ving är det förmodligen på västkusten du kommer att tillbringa dina semesterdagar. Ving erbjuder flera hotell att välja på och alla kan hitta sin favorit, oavsett om du helst bor strandnära, vid centrum eller med hög standard i lugna omgivningar.

Avkoppling på många sätt

En resa till Koh Tao handlar framförallt om avkoppling, men det finns ju många sätt att koppla av. Ett är att ta en taxibåt till Koh Nang Yuan, tre vackra små öar sammanbundna av sandnäs, där man utan vidare kan tillbringa en hel dag med att bekanta sig med undervattenslivet i det kristallklara och grunda vattnet. Ett annat sätt är att hyra en kajak och paddla runt ön till någon av de mer avsides stränderna på öns norra sida. Men det är trots allt dykningen som gjort Koh Tao så känd och omtyckt, och med över ett dussin namngivna dykplatser i öns omedelbara närhet är det lätt att förstå varför Koh Tao blivit så populär bland dykare från hela världen.

Vings resor till Koh Tao

Vill du få ut så mycket som möjligt av din semester kan du kombinera din resa till Koh Tao med exempelvis Koh Samui eller Bangkok. På så vis får du två resor i en, och får se mer av detta vackra land. Ving erbjuder paketresor med reguljärflyg och hotell, så du kan resa när du vill och vara borta så länge som det passar dig.
Bra att veta
  • Bra dykning
  • Strandnära hotell
  • Fina stränder
  • Valfri reslängd

Våra kunder om Koh Tao

SÖK DIN RESA TILL Koh Tao