Se hotell (4)

Resor till Koh Phangan

På Koh Phangan får du en semester i lyxiga omgivningar, på en ö som ger utlopp för upptäckarglädjen.
Koh Phangan ligger två mil norr om Koh Samui, och är både lugnare och mer ostörd än storasyster söderut, även om Had Rin, längst söderut på ön, har blivit känd för sina Full Moon Parties, då folk reser hit från när och fjärran för att festa till solen går upp. Men det är bara längst söderut som det blir så livligt. Koh Phangan är också en populär destination för de som vill utöva yoga.
Öns bergiga inre täcks av tät djungel, och stränderna är ofta mysiga små badvikar avgränsade av granitklippor eller mangroveskog där det är lika härligt att njuta av ett yogapass till den thailändska soluppgången som det är att simma ut med mask och snorkel för att njuta av korallernas färgprakt.

Upptäck Koh Phangan

Koh Phangan är inte större än att man hinner upptäcka hela ön under en semester. Känner man sig energisk hyr man en mountainbike och ger sig av till Koh Phangan Nationalpark för att bada i vattenfallet och njuta av utsikten, eller hyr en båt för att utforska badmöjligheterna i de små vikarna på öns norra kust; Ao Chaloklum, Ao Thong eller Ao Mae Hat.

Kombinera semestern med Ving

Du får mer semester om du kombinerar Koh Phangan med till exempel Koh Samui eller Bangkok. På så vis får du två resor i en, och får se mer av detta vackra land. Väljer du att resa med Ving kan du dessutom resa året runt, både sommar och vinter, med det avresedatum och den reslängd som passar dig.

Våra kunder om Koh Phangan

Resmålet har ännu inga omdömen

SÖK DIN RESA TILL Koh Phangan