Se hotell (7)

Resor till Negombo

Sri Lanka, Sri Lanka
Negombo är inte bara sol och bad, utan även ett av Vings mest mångsidiga resmål på Sri Lanka, med äkta lankesiskt folkliv och utmärkta hotell.
Bara några kilometer från havet och hotellen väntar Negombos livliga, stojiga och färgstarka affärsgator, där man säljer allting, från ayurvediska örtmediciner till överblivna badtofflor, under mer eller mindre kaotiska former. Det är det som är charmen med att resa till Negombo, att man får besöka det äkta Sri Lanka. Kanske vill du prova på en "Rice and curry" på någon lokal restaurang, eller ta dig till busstationen för att resa in till Colombo. Känn dofterna, hör ljuden, njut av atmosfären. Detta är Sri Lanka!

Sol och bad

När du fått alla sinnen överfulla av intryck hoppar du in i närmaste tuk-tuk och tar dig tillbaka till hotellet för att koppla av i baren, ta ett varv i poolen eller helt enkelt sträcka ut dig på stranden. Stranden i Negombo är bred och lång, perfekt för långa promenader eller sköna dagar i solen.

Bra boende med Ving

Bokar du din resa till Negombo med Ving har du flera olika hotell att välja mellan, och samtliga ligger lite lugnare till ett stycke utanför staden. De flesta ligger direkt på stranden, och vill du bo riktigt bra kan du exempelvis ta en titt på högklassiga Jetwing Blue. Här har du lika nära till havet som till poolen där du kan koppla av i en solstol. Hotellet har ett eget spa och flera restauranger, det går även att köpa till All Inclusive.

Vings resor till Negombo

Reser du med Ving till Negombo har du valfriheten att själv få bestämma vilken dag du ska resa, och hur länge du vill vara borta. Du kan också kombinera Negombo med ett eller flera andra resmål under din resa. Efter innehållsrika dagar i Negombo kanske du ser fram emot att koppla av, och det kan du med fördel göra i lugnare Beruwela eller Marawila.
Bra att veta
  • Fina sandstränder
  • Bra shopping
  • Lokala restauranger
  • Valfri reslängd
  • Hotell på stranden
  • Lyxhotell

Våra kunder om Negombo

SÖK DIN RESA TILL Negombo

Reseexpertens tips på stränder

Se vår reseexpert Kajsas bästa tips på stränder i Sri Lanka.